Maroon 5-fansen raser over skremmende musikkvideo

Twitterstorm etter «voldelig» og «ekkel» musikkvideo.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Popgruppa Maroon 5's frontfigur Adam Levine (35), smører seg inn i blod og danser med dyrekadavre i sin nye musikkvideo «Animals». Med seg har han kona Behati Prinsloo (25).

Desperat og besatt

Levines kone er en anerkjent supermodell, og jobber som frontfigur for undertøysmerket Victorias Secret. Modelljobben til Prinsloo ble en litt utenom det vanlige, da hun måtte smøre seg inn i blod og ha sex på skjermen for musikkvideoen.

Vi får først et bilde fra et slakteri, hvor Levine jobber, og hvor han først får øye på den vakre kvinnen. Han blir besatt, og forfølger henne gjennom hele videoen. Man ser bilder av en desperat mann som fotograferer kvinnen mens hun sover, og mannen på slakteriet klemmer dyrekadavre mens vi hører tonene fra låta «Animals».

Irriterte fans

Sex, blod og forfølgelse blir for drøyt for mange, og nå skaper den oppsiktsvekkende musikkvideoen reaksjoner. Fans tyr til sosiale medier for å få ut sin frustrasjon. «Det er forstyrrende!», skriver flere.

Levine har fått smake på skuespilleryrket de siste årene, og har en rolle i filmen «Begin Again» og TV-serien «American Horror Story».

Giftet seg i sommer

I juli giftet han seg med Victorias Secret modellen i Mexico, og ikke mindre enn 300 gjester møtte opp på den store dagen. Både Levine og kona Prinsloo har delt bilder fra den mye omtalte musikkvideoen på sosiale medier. «Den er ute og den er blodig, klare for Halloween??» skriver hun under bildet fra videoen.