FAMILIEIDYLL: Det beste i livet er å bli foreldre, sier Brad Pitt i et intervju. Her med kona og barna på flyplassen i Los Angeles. Foto: Stella Pictures.
FAMILIEIDYLL: Det beste i livet er å bli foreldre, sier Brad Pitt i et intervju. Her med kona og barna på flyplassen i Los Angeles. Foto: Stella Pictures.

Det er ikke penger som gjør Brad Pitt til «verdens rikeste mann»

Kona og barna får mangemillionær Brad Pitt (50) til å føle seg rik.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nygifte Brad Pitt vet å sette pris på livet. Familien betyr alt for seks-barnsfaren. Det avslører han i et intervju med Psychologies magazine.

Skuespilleren forteller at å bli pappa til Maddox (13), Pax (10), Zahara (9), Shiloh (8) og de seks år gamle tvillingene Knox og Vivienne, har forandret ham totalt. Brad elsker å se barna sine vokse opp.

Rike på kjærlighet

Brad og Angelina har ifølge Daily Mail tjent svimlende 1,8 milliarder kroner de siste seks årene. Allikevel er det ikke penger som får paret til å føle seg rike.

– Du lærer å verdsette gleden ved å ha en familie, ved å se barna dine vokse opp og utvikle seg, sier Pitt om barna han har sammen med kona Angelina Jolie.

– Det er det vakreste man kan oppleve. Jeg føler meg som verdens rikeste mann etter jeg ble far, fortsetter han.

Bekymret pappa

Selv om det gleder stort å være foreldre, kjenner småbarnsfaren på uroligheten og ansvaret ved å ha småbarn i hus.

– Jeg er bekymret for barna hele tiden. Jeg bryr meg mer om de enn meg selv, noe jeg ser på som en definisjon av kjærlighet. Du ser forbi deg selv og blir mer generøs. Man vil bare det beste for familien sin, sier Pitt i intervjuet.

Romantisk familiebryllup

Brad Pitt og Angelina Jolie giftet seg 28. august i år, og seremonien var selvfølgelig preget av deres seks barn. Sløret var prydet med barnetegninger sydd på i detalj av designeren bak motehuset Versace.

Barna fungerte også som ringbærere og blomsterpiker. Alle seks hjalp til med ekteskapsløftene, og Pax bakte bryllupskaken.

– Det var viktig for oss at dagen var avslappet og full av latter. Det var en spesiell dag for oss å dele med barna, og en veldig bra dag for hele familien, forteller Brad og Angelina til Hello! magazine.