DEN BESTE: Carlo Ancelotti (t.h) mener Cristiano Ronaldo er den beste spilleren han noensinne har vært trener for.  AFP PHOTO / GERARD JULIEN
DEN BESTE: Carlo Ancelotti (t.h) mener Cristiano Ronaldo er den beste spilleren han noensinne har vært trener for.  AFP PHOTO / GERARD JULIEN

Ancelotti: – Jeg vil ikke være respektløs mot noen andre...

– Men Cristiano Ronaldo er den beste spilleren jeg noensinne har trent, sier Carlo Ancelotti.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

DIREKTE: Følg tirsdagens kamper i Mesterligaen minutt for minutt i vårt livetekstsenter

Den italienske stjernemanageren Carlo Ancelotti har i løpet av sin 19 år lange trenerkarriere vært sjef for en rekke verdensstjerner.

– Den beste jeg har trent
Ancelotti har trente blant annet Zinedine Zidane i Juventus, Kaká i AC Milan, Didier Drogba i Chelsea og Zlatan Ibrahimovic i PSG.

Men Carlo Ancelotti har aldri trent en bedre spiller enn Cristiano Ronaldo, som har totalt scoret 265 mål på 255 kamper for Real Madrid.

– Jeg vil ikke være respektløs mot noen andre. Men Cristiano Ronaldo er den beste jeg noensinne har trent. Han er veldig profesjonell og hardtarbeidende, fastslår Ancelotti på den offisielle pressekonferansen foran onsdagens Mesterliga-oppgjør mot Ludogorets.

– Jeg synes dessuten at jeg merker en endring hos Ronaldo. Han føler seg enda mer hjemme i Real Madrid-trøyen. Han er en leder som leder laget med tanke på hardt han jobber på banen, skryter Ancelotti.

Portugisiske Ronaldo har virkelig målformen inne for tiden. Han har scoret ti mål på sine seks siste kamper, inkludert sine fire mål mot Elche og et hattrick i 8-2-seieren mot Deportivo.

Nærmer seg scoringsrekord
Totalt har Ronaldo scoret 68 mål i Mesterligaen, og nærmer seg med stormskritt legenden Rauls målrekord på 71 fulltreffere i Europas gjeveste klubbturnering.

Mot lilleputten Ludogorets fra Bulgaria kan Ronaldo nærme seg Rauls rekord ytterligere, men Ancelotti advarer mot å undervurdere nykommeren i Mesterligaen.

– Det finnes ingen lette kamper i Mesterligaen, fordi et lag som Ludogorets har alt å vinne. De spiller med et stort hjerte og høy intensitet. De kommer til å gjøre det vanskelig for oss, spår Ancelotti.