Daniel kommer ut av skapet på Farmen

Daniel Godø (22) har lenge tenkt at han kunne være homofil, men fikk svaret da han traff Charlotte.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Farmen-deltaker Daniel Godø (22) har fått et ekstra godt forhold til Charlotte Thøgersen (25) på gården, og de har ikke lagt skjul på sine følelser for hverandre.

– Charlotte er solen min. Hun skinner, er veldig positiv og energisk, og vil bare det beste for alle, har Daniel tidligere uttalt.

– Jeg har blitt veldig glad i Daniel. Han er min type gutt, hvis man kan si det på den måten, sa Charlotte i samme episode.

Avslører hemmeligheten sin

Dette har også de andre deltakerne lagt merke til.

– Daniel har fått en god tone med Charlotte, og jeg har oppfattet det sånn fra hans side at på sikt ser for seg noe mer med henne. Litt følelser og kjærlighet må det være, har Magnus Melkeraaen (28) tidligere sagt i programmet.

Men i søndagens episode avslører Daniel en godt bevart hemmelighet overfor noen av jentene på gården.

RØPER HEMMELIGHETEN: Her forteller Daniel at han er homofil. Foto: TV 2
RØPER HEMMELIGHETEN: Her forteller Daniel at han er homofil. Foto: TV 2

– Det er noe om meg som er veldig personlig, og jeg sliter veldig med å si det selv. Jeg vil at folk skal spørre meg om det. Det er noe jeg har funnet ut etter at jeg traff deg, for du er så fantastisk og fin, sier Daniel, og henvender seg til Charlotte.

– Jeg er fortsatt forvirret

Charlotte vil ikke gjette seg frem til hva Daniel prøver å si, og lurer på om det er noe hun har sagt.

– Nei, det handler om meg. Og om min familie, min religion og ting som ikke passer seg. Jeg har alltid håpet at jeg kanskje ikke er slik. Men da jeg traff deg, og fant ut at jeg ikke klarer å falle for deg engang, da må jeg kanskje være noe annet, tilføyer Daniel.

– Er du homse, spør Charlotte.

– Jeg synes det er så merkelig. Jeg hater det ordet, og den båsen. Hjemme så er alle vennene mine kristne, det passer seg liksom ikke. Greia er at jeg fortsatt er forvirret, det er veldig vanskelig, sier Daniel litt brydd. 

Daniel er pastorsønn, og kom ut av skapet overfor familien for flere år siden. De har støttet ham hele veien.

– Godt å fortelle det

Til tross for at han sliter med å snakke om det, så er det tydelig at Daniel synes det er godt å endelig få lettet hjertet overfor Charlotte.

– Jeg synes det er sykt ubehagelig å fortelle. Jeg har lenge tenkt at jeg ikke vil være det, men sånn er det, og jeg må bare elske meg selv for den jeg er. Det var godt å fortelle det, sier Daniel.

At Daniel kommer ut av skapet, samt hvem som blir valgt til andrekjempe, ser du i kveldens episode av Farmen på TV 2 kl. 20.00.