SKADET: Manchester Uniteds Ander Herrera måtte forlate banen med skade mot West Ham United. Foto: Scanpix
SKADET: Manchester Uniteds Ander Herrera måtte forlate banen med skade mot West Ham United. Foto: Scanpix

Uniteds stjernekjøp ute i flere uker

Louis van Gaal har fått nok en stjernespiller skadet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skadeproblemene vil ingen ende ta for Manchester United. Nå må laget klare seg uten Ander Herrera en periode.

Midtbanespilleren Ander Herrera pådro seg brudd i ribbeina i oppgjøret mot West Ham lørdag.

Ute i flere uker
Ifølge Manchester Uniteds hjemmeside er 24-åringen ute i flere uker. Hvor lang skadeperioden blir, er foreløpig usikkert.

– Det var virkelig ille med denne skaden, men nå er ikke tiden til å synes synd på meg selv. Jeg er allerede i gang med å kjempe tilbake så fort som mulig, skriver Herrera selv på sin offisielle Twitter-konto.

Herrera har scoret to mål på fire kamper for klubben etter 288-millionersovergangen fra Athletic Bilbao i sommer, og skaden er et nytt slag for manager Louis van Gaal.

Den nederlandske manageren har nemlig allerede en lang liste med skadde spillere. I lørdagens oppgjør mot West Ham var hele ni spillere ute med skade, melder ESPN.

Phil Jones, Jonny Evans, Chris Smalling, Ashley Young, Marouane Fellaini, Jesse Lingard og Michael Carrick var alle uaktuelle til sist helgs kamp på grunn av ulike skader.

Rooney ute med rødt kort
Wayne Rooney er også uaktuell til helgens oppgjør mot Everton på grunn av det røde kortet stjernespissen fikk mot West Ham.

Et aldri så lite lyspunkt for van Gaal og Manchester United er imidlertid at forsvarsspilleren Tyler Blackett er tilbake fra sin karatene og tilgjengelig for spill igjen.