SKUFFET: Cardiff-eier Vincent Tan ble skuffet da han fikk høre at Ole Gunnar Solskjær mente de to hadde ulik fotballfilosofi.
SKUFFET: Cardiff-eier Vincent Tan ble skuffet da han fikk høre at Ole Gunnar Solskjær mente de to hadde ulik fotballfilosofi.

Reagerer på Solskjærs filosofi-uttalelser: – Jeg er veldig skuffet

Cardiff-eier Vincent Tan mener Ole Gunnar Solskjær burde sagt takk og forlatt klubben i stillhet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

BAKGRUNN: Solskjær ferdig i Cardiff: – Vi har ulik filosofi

– Resultatene ble dårligere og dårligere, og så forlot han oss. Det som skuffet meg mest var Solskjærs uttalelser i etterkant. Han sa vi hadde ulik filosofi. Jeg er usikker på hva han egentlig mente med det, sier Cardiff-eier Vincent Tan i et intervju med Sky Sports.

Les også: – Solskjær får 30 millioner kroner i sluttpakke

– Forskjellig filosofi? Hvilken filosofi? En egen filosofi for managere? Vi ønsket vel begge å vinne kamper og bli værende i Premier League, og nå vil vi rykke opp igjen. Hva er det som er så forskjellig? spør Tan seg selv.

Les også: – Håper ikke pengene gjør noe med sulten til Solskjær

Den malaysiske investoren sier altså at det var Solskjærs uttalelser om ulik fotballfilosofi som skuffet ham mest.

– Jeg er veldig skuffet. Det er så mange der ute som ønsker å kritisere meg. Det at Solskjær sier slikt som dette, er som ammunisjon for de verste kritikerne. De tenker at alt jeg sier er tullball, kommer det fra Tan, som legger til et forslag til hvordan han mener Solskjær burde forlatt Cardiff-skuten:

– Han burde sagt tusen takk og ellers forlatt i stillhet. Jeg var så tålmodig med ham. Selv om alle sa at jeg måtte sparke ham, så lot jeg han sitte.

Selv om den mye omtalte Cardiff-eieren er skuffet over Ole Gunnar Solskjærs kommentarer, virker det ikke som han bærer direkte nag til nordmannen.

– Ole er en fin fyr og en berømt fotballpersonlighet. Det var synd han ikke fungerte bedre i Cardiff, sier Tan.

TV 2 Sporten har vært i kontakt med Solskjærs agent Jim Solbakken.

Han opplyser at Ole Gunnar Solskjær ikke kan kommentere innholdet i intervjuet i henhold til en avtale med Cardiff.