VENT PÅ MEG: Cristiano Ronaldo kommer tilbake til Manchester United, men først om noen år.   AFP PHOTO/ JOSE JORDAN
VENT PÅ MEG: Cristiano Ronaldo kommer tilbake til Manchester United, men først om noen år. AFP PHOTO/ JOSE JORDAN

Fotballryktene:
– Ronaldo vil returnere til Manchester United

Og Liverpool har en ny spiss i kikkerten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Livet er litt bedre når en har fotballrykter.

For hva ville fotballen vært uten drømmer om forsterkninger?

Alle Manchester United-supporteres våte drøm er Cristiano Ronaldo. Portugiseren er en rekke ganger blitt ryktet tilbake til England. Både Manchester City og Chelsea har flørtet med 29-åringen. Noe som får piggene ut hos alle som har hjertet i den røde delen av Manchester. Nå kan Sky Sports melde at Ronaldo skal ha bestemt seg for å vende tilbake til Manchester United, men først om to år som en del av nedtrappingen til en tilværelse som fotballpensjonist.

Manchester United har lokket en rekke spillere til England med lovnader om liten kamp. og reiseaktivitet i midtuken. Men nå kan det se ut til at Radamel Falcao og Angel di Maria kan se langt etter sine frionsdager. Ifølge Daily Mail planlegger nemlig nå klubbledelsen å spille lukrative treningskamper i Midtøsten når Europas fotballelite kjemper om heder og ære i Champions League.

Marouane Fellaini var en kulthelt i Everton. I Manchester United er han veldig langt unna noen heltestatus. Nå håper Manchester United-ledelsen at Toffees-fansen ikke har glemt belgieren, og vil bruke ham som lokkemat i jakten på Seamus Coleman, skriver Caught Offside. Skulle de få til en byttehandel, så vil United løse to problemer. De får seg en god høyreback, samtidig som de blir kvitt en reservelagsspiller som er veldig dyr i drift.

Manchester United er ikke den eneste klubben som driver og flørter med Everton-spillere. Det har lenge vært kjent at Manchester City vil utvide sin kontingent av engelskmenn ved å hente Ross Barkley. Også Chelsea ser at de trenger flere innfødte i stallen, men i likhet med City-manager Manuel Pellegrini, så synes Jose Mourinho at en halv milliard kroner er en ganske stiv pris for midtbanespilleren, skriver Daily Express.

Da har Mourinho en annen 20-åring i kikkerten, som kan bli noe billigere. Brasilianske Anderson Talisca har imponert stort for Benfica denne sesongen, og Chelsea-manageren legger ikke skjul på sin beundring for midtbanespilleren, skriver Daily Star. Han uttalte tidligere i sommer at Talisca ville spilt i Premier League dersom han hadde fått arbeidstillatelse i Storbritannia.

Forrige sesong ble Simon Mignolet genierklært. En rekke med Liverpool-sympatier hadde store problemer med å akseptere at Thibaut Courtois ble foretrukket i Belgias mål under VM. Men nå har pipen fått en annen lyd på The Kop. For i stedet for å rydde opp når gjengen foran ham har sviktet, har han denne sesongen fremstått like vaklende som klubbens bakre firer. Nå tyder det meste på at Liverpool vil hente inn den spanske veteranen Victor Valdes, så fort han er frisk etter kneskaden sin. Den tidligere Barcelona-keeperen er klubbløs og står fritt til å signere for de røde når som helst, skriver Daily Express.

Liverpool-manager Brendan Rodgers fikk i helgen kritikk av klubblegenden Mark Lawrenson, som mente at Rodgers burde gå for en hurtig angriper i januar for å få opp farten på topp. Men nå varsler Liverpool-sjefen at han tenker nytt. For om Mario Balotelli er stasjonær og mangler fart, så blir André-Pierre Gignac mobil som en gravstøtte i forhold. Den tunge tanksenteren er på utgående kontrakt hos Marseille, og Daily Mirror skriver at Liverpool ser på mulighetene for å hente ham i januar.

I Arsenal virker man fornøyd med troppen sin, og konsentrerer i stedet om å beholde dem man har. Ifølge Daily Mirror har Olivier Giroud forlenget kontrakten sin med klubben med to år. Dermed er han bundet til Arsenal ut 2017/18-sesongen. Mens kaptein Mikel Arteta etter hvert har innsett at han har dårligere og dårligere forhandlingskort på hånden, og ser ut til å gå for å akseptere klubbens tilbud om en ettårskontrakt fremfor å presse på for å få en lengre kontrakt, skriver The Times.

Svenske Albin Ekdal fikk seg sine timer i rampelyset da han scoret tre mål mot Inter på søndag, og hva er vel mer naturlig da enn at 25-åringens agent vil melke oppmerksomheten for alt den er verdt? Ifølge Martin Klette er Ekdal klar for å ta et nytt karrieresteg i januar eller til sommeren igjen. TalkSPORT skriver at både Tottenham og Aston Villa vil være på hugget dersom Cagliari-spissen blir tilgjengelig.

Den indiske superligaen satser først og fremst på store navn og ikke på kvalitet når de starter opp i oktober. Det har ikke så mye å si hvor lenge siden det var at spillerne var gode, så lenge de har store navn. Derfor er gutter som Robert PiresFredrik LjungbergAlessandro Del PieroDavid Trezeguet og David James blitt lokket til å gjøre comeback. Den brasilianske 80-tallshelten Zico følte seg litt i eldste laget for å spille, og har i stedet tatt på seg treneransvaret i FC Goa. Nå vil han hente sin landsmann Andre Santos, skriver Sambafoot. Den tidligere Arsenal-backen kan vel også sies å ha større navn enn kvaliteter, selv om navnet hans ikke havner i samme divisjon som de tidligere nevnte.