ROLIG KVELD: Mats Zuccarello Aasen var ikke den som viste seg frem mest i treningskampen mot Philadelphia Flyers. Foto: Paul Bereswill/Getty Images/AFP
ROLIG KVELD: Mats Zuccarello Aasen var ikke den som viste seg frem mest i treningskampen mot Philadelphia Flyers. Foto: Paul Bereswill/Getty Images/AFP

Rolig kveld for Zuccarello

Ungguttene imponerte da New York Rangers slo Philadelphia Flyers.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mats Zuccarello Aasen hadde et skudd på mål på det drøye kvarteret han fikk på isen i New York Rangers' treningskamp mot Philadelphia Flyers.

Trener Alain Vigneault hadde med et rimelig sterkt lag til kampen. Foruten Zuccarello, så var stjerner som blant andre Henrik Lundqvist, Martin St. Louis, Rick Nash, Derick Brassard og Dan Boyle med.

Men det var først og fremst ungguttene som viste seg frem.

Vigneault har varslet at han vil kutte i troppen etter kveldens returoppgjør mot Flyers.

Skal slanke stallen
I øyeblikket teller Rangers-stallen 43 spillere, men Rangers-treneren håper å være nede i rundt 30 spillere når laget tar fatt på siste uken av sesongoppkjøringen.

– Alle vil prøve å ta de beste beslutningene de kan, men når pucken droppes 8. oktober, så vil lagene ha veteranene sine på isen, sier han ifølge blueshirtsunited.com.

Derfor var det et par unggutter som gjorde sitt ytterste for å overbevise sjefen.

19-åringen Anthony Duclair er den yngste i flokken, hadde en scoring og en assist i sin Rangers-debut mot Chicago Blackhawks på fredag, og mot Flyers kopierte han disse tallene.

Udraftet tomålsscorer
Ryan Haggerty er en annen som drømmer om å komme gjennom nåløyet. 21-åringen er aldri blitt draftet, men Rangers-ledelsen har fulgt med ham siden han spilte for USA i U18-VM i 2011. I sommer ga de ham en kontrakt og sjansen til å være med i oppkjøringen.

Mot Flyers svarte han med to mål og en målgivende pasning, og var banens beste.

Kevin Hayes ble draftet som 24. mann av Chicago Blackhawks i 2010, men har aldri fått sjansen. I sommer gikk kontrakten hans ut og Rangers snappet ham opp.

22-åringen hadde to målgivende pasninger.

Svenske Jesper Fast fikk noen sjanser i NHL forrige sesong, uten å overbevise nevneverdig. Men også han har vist seg positivt frem i sesongoppkjøringen, og gjort det vanskelig for Vigneault.

Rangers-treneren bekrefter at kvartetten får sjansen også i den andre kampen mot Flyers. Så får tiden vise om noen av dem er med når alvoret starter om en drøy uke.