Her er detaljene fra Clooneys drømmebryllup

Clooney (53) og Alamuddin (36) sa bryllupsløftene omkranset av hvite roser.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De giftet seg ikke mindre enn to ganger på tre døgn. Hollywood-skuespiller George Clooney og advokat Amal Alamuddin slo på stortromma under helgens bryllupsfeiring i Venezia. 

Omringet av hvite roser

I dag kunne vi se båtene cruise opp kanalen i den italienske romanse-byen, og paret ankom i en båt døpt «Kjærlighet». Kan det bli mer romantisk? Å ja, da.

Ifølge Us Magazine, ga paret bryllupsløftene sine under en krans med roser, og Clooney holdt konas hånd da han leste opp sine.

Fem-retters middag

Etter seremonien spiste de nygifte et femretters måltid sammen med bryllupsgjestene. Maten var signert den italienske mesterkokken Riccardo De Pra og hans hjelpere fra Pisa. Det ble servert risotto, hummer, abbor og biff. I tillegg kunne gjestene boltre seg i kanapéer med prusciutto og fiken. 

Det var en stjernespekket gjesteliste på festen, og blant andre Anna Wintour, Cindy Crawford, Matt Damon og Emily Blunt kunne nyte musikken av harpespill under middagen.

– På tide med barn!

Brudens far holdt en rørende tale under festen, og paret fikk streng beskjed om å produsere barnebarn, sier en kilde til Us Magazine. Gjestene festet til solen sto opp, og paret selv viste seg for fotografer og fans dagen etter.