Nico & Vinz får frysninger av å tenke på suksessen

Den norske hiphop-duoen opplever en enorm suksess i USA, og er med sin nye singel igjen klar for å toppe hitlistene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se hele intervjuet med Nico & Vinz i toppen av saken

Det er et hektisk liv for gutteduoen Nico & Vinz for tiden. De lever drømmen med låter på toppen av verdens hitlister, ny singel på vei og 14.oktober kommer albumet «Black Star Elephant». Nylig har de gjestet million-program som «Ellen Show» og «The Tonight Show» med Jimmy Fallon. Ifølge Nico & Vinz selv lever de en drøm.

Kommer tilbake i november

– Vi har spilt på sykt mange fete show, og møtt masse kule mennesker. Det har vært hektisk, men utrolig gøy. Vi har vært på turné med Bruno Mars, vært på Ellen Show og vært gjester hos Jimmy Fallon, forteller gutta til TV 2.

Får vi se mer av dere her hjemme nå?

– Vi prøver å ha fokus på utlandet, men vil også bli å se her hjemme. Det er viktig for oss å treffe mennesker over hele verden. Nå har vi konsert i Norge 21. november, og singelen kommer i morgen. Albumet er på vei, og vi er superstolte. Så dere vil få se mer til oss her hjemme også! sier duoen.

Eksotiske nordmenn

– Folk i USA synes det er morsomt at vi er norske, og tror nesten ikke på at det finnes sorte mennesker her også. Musikken vi lager er unik, og det liker amerikanerne. Vi er nok litt eksotiske for folk! sier Vincent Dery, bedre kjent som Vinz.

Det tar tid for å la suksessen synke inn. Selv om de norske guttene gjør det stort, og låtene blir spilt på radiostasjoner verden over, har de ikke opplevd det store kjendisjaget ennå.

Blir dere gjenkjent på gaten i USA?

– Det har ikke tatt helt av ennå, og det er egentlig ganske deilig egentlig . Men fanskaren vokser, og flere og flere kommer på showene våre. Det nye albumet kommer til å sette oss ordentlig på kartet. Vi gleder oss til å sette skikkelig i gang, sier Nico.