Hæstad følger Start-treningene fra kontoret: – Selvpining!

Slik er 30-åringens nye liv.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kristiansand (TV 2): - Jeg hadde et lite håp om å kunne avslutte karrieren min her i Start. Men hoften har plaget meg i flere år nå, jeg var ikke interessert i å komme tilbake her for å spille på 80 eller 90 prosent. Jeg måtte ha noe å tilføre laget, sier Kristofer Hæstad.

Han ble enig med Vålerenga om en sluttavtale i vår og spilte sin siste kamp for hovedstadslaget i cupseieren mot Lyn 4.juni. Da ble den tidligere landslagsspilleren hyllet. En måned etterpå kom beskjeden om at 30-åringen også avsluttet sin aktive karriere.

- Selvpining å se på treningene

Nå har han fått ny jobb i kontorlokalene på Sparebanken Sør Arena. "Doffen" jobber i Starts markedsavdeling, i en 60 prosent-stilling. Han holder også på å fullføre økonomi-studiene ved BI. Hæstads oppgave nå er å skaffe moderklubben sårt, tiltrengte sponsormidler. Og fra sitt kontor ser han rett ut på A-lagets treninger.

- Det var tøft i starten å se ned på dem hver dag. Det er jo nesten litt selvpining å sitte å se på, smiler Hæstad.

I videovinudet over kan du se reportasjen om Kristoffer Hæstads nye liv.

- Folk er veldig positive til Start. Jeg synes dette er kjempegøy. Jeg får treffe mange folk og ulike bedrifter, det er kjempespennende.

Jublet for viktig seier

Søndag hadde han en god dag på jobben da Start slo Sarpsborg 08 3-1.

- Kan markedsavdelingen og spillerne puste lettet ut nå, er plassen i Tippeligaen neste år sikret?

- Vi kan i hvert fall puste litt ut. Ingenting er sikret ennå, men dette var et stort steg i riktig reting, sier Hæstad.