FINALEJUBEL: Ørn jubel etter 3-2 over Røa i NM-kampen mellom Ørn og Røa på DNB arena.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
FINALEJUBEL: Ørn jubel etter 3-2 over Røa i NM-kampen mellom Ørn og Røa på DNB arena. Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Trondheims-Ørn til NM-finale etter semifinale-drama

Trondheims-Ørn ledet 3-0 til pause, men holdt på å rote bort seieren i søndagens NM-semifinale mot Røa. Trønderne holdt så vidt unna og gikk til cupfinalen med 3-2-seier.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Det var ren trønderenergi som dro i land dette, smilte trener Thomas Dahle til NRK etter svært dramatiske sluttminutter.

Han hadde fryktet at Røa skulle slå tilbake i annen omgang, men hjemmekampen ble i overkant spennende for Trondheims-Ørn.

Lisa-Marie Utland, Tina Fremo og Andrea Haugstøyl hadde gitt vertene en komfortabel ledelse. Så ble situasjonen en ganske annen i løpet av de første sju minuttene etter hvilen.

Eline Johansen ble byttet inn av Røa-trener Geir Nordby i pausen, og hun scoret både 1-3- og 2-3-målene som tente gjestenes håp. Etter 70 minutter måtte hun byttes ut igjen fordi hun var skadd.

– Med tanke på det som skjedde i førsteomgangen, må vi være fornøyde med at vi klarer å heve oss såpass. Vi var et helt nytt lag i annen omgang. Det var surt at det ikke gikk. Dette er den verste kampen å tape, sa Nordby. (©NTB)