Svenske Albin senket Inter med hat-trick på 15 minutter

Albin Ekdal scoret hattrick på et kvarter rett før pause da Cagliari slo Inter 4-1 på bortebane i Serie A søndag.

Den svenske midtbanespilleren hadde en drømmedag på jobben. 25-åringen begynte scoringsshowet i det 29. minuttet, like etter at Inters Yuto Nagatomo ble utvist.

Seks minutter senere dukket svensken opp igjen og scoret sitt annet mål for dagen etter en flott pasning fra Víctor Ibarbo. Ett minutt før pause fikk gjestene straffespark. Andrea Cossu misset fra ellevemetersmerket, men Ekdal var først på returen og fullførte sitt hattrick.

– Jeg hadde aldri kunnet forestille meg tre mål mot Inter på én omgang, sa Ekdal til Football-Italia etter kampen.

Den svenske landslagsspilleren er ikke kjent for å være noen målmaskin. På sine seks sesonger i Italia hadde han kun scoret fire mål før søndag. Han kom til Juventus som 18-åring og har siden spilt for Siena, Bologna og nå Cagliari.

Milan vant sine to første kamper i den italienske serien, men sto uten seier på de to siste kampene. Mot Cesena ble det nytt poengtap for Milano-laget da de spilte 1-1 på bortebane. (©NTB)