Britney Spears: – Jeg selv er min verste fiende

– Det eneste presset du føler, er det presset du tillater deg selv å føle, sier skandale-superstjernen Britney Spears.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Britney Spears (32) var bare 17 år gammel da hun slo igjennom med verdenshiten «Baby One More Time» i 1998.

Stempelet som sexy, uskyldig ungpike kvittet hun seg raskt med, og hun ble et ettertraktet sexsymbol. Hun ble fotfulgt av pressen og paparazzifotografene. Presset ble etter hvert så stort at hun i 2008 fikk et svært offentlig psykisk sammenbrudd.

– Er først og fremst et normalt menneske

God kveld Norge fikk en prat med Britney da hun nylig var på besøk i Norge.

– Livet som kjendis er krevende, og du har vært under oppsyn hele livet. Hvordan takler du det?

– Det eneste presset du føler er det presset du tillater deg selv å føle. Jeg vet at det høres rart ut, men det er sant. Jeg selv er min verste fiende, sier Britney til TV 2 da hun er på Norges-besøk.

– Du har vært et sexsymbol siden du var 17. Hvordan har det vært?

– Det har vært mange fine sanger, dansetrinn, sangtekster. Noen har blitt sett på som seksuelt løsslupne. Men først og fremst har jeg kun vært et normalt menneske som alle andre. Jeg har dårlige dager. Vi er alle bare mennesker, sier Britney.

2007: Britney mistet foreldreretten til barna sine, men i 2007 fikk hun tilbake noe av foreldreretten. (Foto: Stella Pictures)
2007: Britney mistet foreldreretten til barna sine, men i 2007 fikk hun tilbake noe av foreldreretten. (Foto: Stella Pictures)
FIKK SAMMENBRUDD: I 2008 ble det nok for Britney, og hun klipte av seg alt håret i tillegg til å havne i slagsmål med paparazzier. FOTO: X17
FIKK SAMMENBRUDD: I 2008 ble det nok for Britney, og hun klipte av seg alt håret i tillegg til å havne i slagsmål med paparazzier. FOTO: X17

– Vanskelig å være mor

Britney har sønnene Jaden James og Sean Preston, og hun innrømmer at det er vanskelig å holde seg sexy som småbarnsmor.

– Det er viktig for kvinner å ta seg tid til seg selv. Man må ta seg tid til å ta seg et langt bad og tenne noen lys – og prøve undertøy for seg selv, sier stjernen.

– Det kan være veldig vanskelig å være mor. Det er en av de vanskeligste jobbene i verden. Men jeg elsker det, for det er også en av de beste jobbene i verden. Jeg ville ikke forandret det for noe i verden, sier Britney.

– Men det er øyeblikk der du bare ønsker å skrike: «Hold kjeft! Du oppfører deg forferdelig i dag! Hva er galt med deg?» sier Britney og ler.

Vil dele erfaringene med verden

Likevel er det nettopp barna som har hjulpet henne til å utvikle seg selv i en positiv retning.

– Barn er barn, og det er bare sånn. Jeg tror mine barn har hjulpet meg med å bli et bedre menneske, et menneske som er mer forståelsefullt og lyttende.

Til tross for dette, er Britneys kjærlighetsliv fortsatt like turbulent. Hun gjorde det nettopp slutt med kjæresten David Lucado, og vil bruke erfaringene til noe positivt.

– Jeg er glad jeg kan skrive om det jeg opplever og dele det med verden. Jeg er fornøyd med at jeg kan gi noe tilbake, sier Britney.

Britney har tidligere fortalt at hun vurderer å lage seg en konto på sjekkeappen Tinder. Men når TV 2 spør henne om nettdating og sosiale medier, blir både vi og henne sensurert.