TØFFE DUELLER: Frode Johnsen og Marcus Pedersen i duell på Skagerak Arena i august.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
TØFFE DUELLER: Frode Johnsen og Marcus Pedersen i duell på Skagerak Arena i august. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Suksess for Rekdals oddstips

Traff på Cardiff og Ipswich i Championship i går - nå tipper han seier til Odd Grenland.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

ODD - BRANN (TIPPELIGAEN) H: 1,60 U: 3,90 B: 4,35
Reprise av kvartfinalen i cupen i august, som Odd vant 3-1. Odd bare fortsetter fremgangen, bortsett fra et lite tilbakeslag på Åråsen sist seriekamp, hvor de tapte 0-2 for et Lillestrøm i god høstform. Odd havner ofte under i kampene, men slår nesten alltid tilbake - det gjorde de også i semifinalen torsdag. Brann er ganske uberegnelige, men de taper iallefall ikke konsekvent lenger, noe som gjør at de er oppe på kvalikplass før helgas serierunde. På de to siste kampene har de slått Godset 4-1 på Marienlyst, men bare klart 1-1 mot Sandnes Ulf hjemme. Dersom Brann har dagen kan de kanskje ryste Odd her, men Odd er sterke og viser at de kommer tilbake gang på gang.

 

HØNEFOSS - HØDD (1. DIVISJON) H: 1,88 U: 3,30 B: 3,30
Hønefoss så lenge ut som om de skulle rykke ned to divisjoner på to år, men med 1-1 mot Tromsø på Alfheim og seire over Bærum og Hamkam har de klatret opp på trygg plass - til tross for tap for sterke Ranheim på søndag. Hødd overrasket med 2-0 over Fredrikstad på søndag, men tapte hele 0-5 for Tromsø og 1-4 for Sandefjord rundene før. Det er kun seks trygge plasser i denne divisjonen, men Hønefoss bør kunne ta en av de. Rekdal tipper nye tre poeng her.