10 POENG: Alle dommerne ga full pott til Line Verndals Slowfox i lørfdagens Skal vi danse. Foto: TV 2.
10 POENG: Alle dommerne ga full pott til Line Verndals Slowfox i lørfdagens Skal vi danse. Foto: TV 2.

Line Verndal danset seg til sesongens første toppscore

Line Verndal (42) gikk inn i en Grace Kelly-liknende karakter og i en Slowfox som gikk rett hjem hos dommerne i lørdagens Skal vi danse.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skuespiller Line Verndal viste både at hun er en god skuespiller og danser under lørdagens opptreden på parketten i Skal vi danse.

–Jeg tenkte bare ikke gjør for mange feil nå da Line, det var veldig overraskende, sier Vernadl fornøyd til Tv 2.

–Man jobber jo beinhardt for å få det så bra som mulig, så når man får den uttellingen og det funker så bra på parketten, er det knallgøy, sier dansepartneren Glenn Jørgen Sandaker.

Verndal stortrivdes på parketten i kveld.

– Somregel så er jeg så nervøs at jeg blir litt gele, og da synker skuldrene litt inn, og da blir det ikke så stilig å se på. Men nå klarte jeg å kose meg her, akkurat som jeg gjør på treninga, noe jeg ikke har klart før, så det var veldig gøy, sier Verndal.

Som Grace Kelly

Dommerne mete det var en veldig grasiøs fremføring og at det var noe litt Grace Kelly over det hele. Til sangen «Is That All There Is» av Peggy Lee, imponerte Verndal alle de fire dommerne.

–Jeg kaller meg jo Grace da, ler Verndal og fortsetter. - Det er mye lettere for meg å gå inn i noe som ikke er meg. For jeg er litt sånn nei dette kan du ikke gjøre, dette er teit, ikke stå der å fjør deg til. Jeg har jo alle disse stemmene oppe i hodet som mange av oss har, tror jeg.

Verndal spilte en litt overlegen diva under dansen. Med en hvit boa glitrende kjole var det ikke langt unna ekte Hollywood-glamour. 

–Jeg gikk inn i en rolle som hun som er bare sur og slem og da er det liksom lov og lett å fylle dansen med noe, sier Verndal.

Lykkearmbånd

Barna til Verndal sitter benket foran TV-skjermen når mamma danser på TV, men moren hennes satt blant publikum.

– Datteren min vil begynne å danse selv. Hun er veldig glad i Glenn Jørgen da. Hun vil ta over, ler Verndal. 

– Vi har fått lykkearmbånd av henne, så de bringer tudeligvis lykke, sier dansepartneren.