Nå er George Clooney gift!

Sorry, damer. Lørdag kveld giftet George Clooney (53) og hans forlovede Amal Alamuddin (36) seg i Venezia.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag var det tilstander helt utenom det vanlige i Venezia da superstjernen George Clooney (53) og hans kjære Amal Alamuddin (36) giftet seg.

Kanalene i Venezia var fylt til randen av båter med Hollywood-kjendiser, paparazzier og sikkerhetsstyrker med blinkende blålys da George Clooney i 19-tiden norsk tid kom seilende med sin familie og svigerfamilie ombord.

Både Clooneys mor og far sto ved hans side i kanalbåten.

Paparazziene lot seg ikke stoppe av at de celebre gjestene kom vannveien. Mengdevis av innleide båter tynget ned av kamerautsyr fulgte brudgommen som en parade nedover kanalen. I tillegg var telelinsene rigget opp langs alle kanalbredder.

Begge ga sitt ja!

I skumringen ga Clooney sitt ja til menneskerettighetsadvokaten Amal på syvstjernershotellet Aman Canal Grande Hotel, hvor Amal har vært siden fredag kveld.

Der fant den symbolske seremonien sted, og de ble viet av deres nære venn Walter Veltroni, som er tidligere borgermester i Roma, skriver Time. Seremonien var «privat» sammen med et par hundre av parets venner.

Selve underskrivingen av papirer vil foregå på mandag i Palazzo Cavalli, et palass fra 1565 som i dag brukes som kulturhus.

Stjernespekket fest

I tillegg til parets familie, skal hele 150 Hollywood-kjendiser være med og feire paret ut i de sene nattetimer.

Skuespiller Matt Damon, den amerikanske Vouge-redaktøren Anna Wintour og supermodell Cindy Crawford, Brad Pitt, Angelina Jolie, Sandra Bullock og Julia Roberts er blant navnene på gjestelista.

Også U2-vokalist Bono og sanger Lana Del Ray deltar.

Gift for andre gang

Dermed har damemagneten Clooney sagt «I do» for andre gang. I 1989 giftet han seg nemlig med skuespilleren Talia Balsam.

Forholdet tok slutt allerede i 1991, og de ble skilt i 1992.

– Jeg tror ikke jeg skulle vært gift på det tidspunktet. Jeg tror ikke jeg ga Talia en rettferdig sjanse, har Clooney sagt til Radar Online i ettertid.

Nå var Clooney klar til å tro på ekteskapet igjen, så får vi bare tro at dette blir lengre og lykkeligere.