Omdiskutert straffe da Molde vant igjen

Pavel Londak felte Tommy Høiland og fikk direkte rødt kort.

Molde - Bodø/Glimt 2-1:

Da Bodø/Glimt-keeper Pavel Londak felte Tommy Høiland, forærte Molde straffespark og ble utvist, var ikke Harmeet Singh vanskelig å be. Han ga serielederen 2-1-seier i eliteserien lørdag.

Var det riktig med rødt kort til Londak og straffespark? Se situasjonen og bedøm selv i videovinduet øverst!

Molde hadde fått en alle tiders åpning på hjemmekampen mot nordlendingene. Fredrik Gulbrandsen kriget inn 1-0 etter bare tolv minutters spill.

Etter at Abdurahim Laajab utlignet fire minutter ut i annen omgang, så det likevel ut til at seiersrekken kunne ryke.

Blåtrøyene sto med fem strake seire i serien før møtet med Glimt. At Singh fikk sjansen fra straffemerket etter 79 minutter ga serielederne en sjanse til å forlenge rekken. Midtbanespilleren var sikker og plasserte ballen midt i mål.

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter!

Lasse Staw hadde ikke sjanse på avslutningen. Burvokteren hadde kommet inn fra benken like i forkant, da Londak hadde spasert i garderoben. Estlenderen felte Tommy Høiland og fikk direkte rødt kort.

Molde sikret seg ikke bare sin sjette strake seier. Laget er ubeseiret på 23 kamper i eliteserien. Ned til tabelltoer Odd skiller 14 poeng. Telemarkingene har én kamp mindre spilt. (©NTB)