SJIKKOVERGANG: Lionel Messi kan gå til Chelsea i januar.  AFP PHOTO/ JOSEP LAGO
SJIKKOVERGANG: Lionel Messi kan gå til Chelsea i januar.  AFP PHOTO/ JOSEP LAGO

Fotballrykter: – Chelsea henter Messi for svimlende pengesum

Og Liverpool forsøker seg på Real Madrid-spiss.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi teller ned til overgangsvinduet skal åpne igjen, og fotballklubbene igjen blir grepet av panikk fordi de har så dårlig tid på å finne seg forsterkninger.

Kommer ditt lag til å hente inn noe i januar? Eller skal du sitte skuffet igjen 1. februar og innse at det laget har nå, er det man skal klare seg med ut sesongen?

Uten Luis Suárez har Liverpool fått en tøff start på sesongen. Nyinnkjøpte Mario Balotelli har foreløpig ikke klart å fylle tomrommet etter den uruguayanske målmaskinen. Nå skal Brendan Rodgers ifølge Daily Mail ha bestemt seg for å hente inn enda en stjernespiss for å få skuten på riktig kurs igjen. Liverpool-sjefen vil nemlig hente Real Madrids Karim Benzema for rundt 400 millioner kroner når overgangsvinduet åpner i januar. Det til tross for at franskmannen akkurat har skrevet under en femårskontrakt med den spanske hovedstadsklubben.

Chelsea har allerede gjort seg bemerket på overgangsmarkedet denne sesongen med flere store signeringer. Men skal vi tro Daily Express så gjenstår fortsatt selve rosinen i pølsen. Avisen skriver nemlig at Jose Mourinho kommer til å forsøke å hente Lionel Messi fra Barcelona til vinteren. Overgangssummen som skal lokke 27-åringen til Stamford Bridge skal lyde på svimlende 1,2 milliarder kroner.

ØNSKET I MANCHESTER: Nicolás Otamendi er tenkt som redningsmann bakerst hos Manchester United.
ØNSKET I MANCHESTER: Nicolás Otamendi er tenkt som redningsmann bakerst hos Manchester United.

Manchester City skal ha uttrykt interesse for å hente Evertons 20 år gamle stjerneskudd Ross Barkley. De lyseblå skal ha vært villige til å betale rundt 500 millioner kroner for spilleren, men Everton-manager Roberto Martinéz avviser at det skal ha vært noe kontakt mellom klubbene. Det skriver The Times.

André Schürrle imponerte stort for Tyskland under sommerens VM-sluttspill, men sliter likevel med å spille seg til en fast plass hos Chelsea. Rykter har begynt å svirre om at forrige helgs målscorer fra 1-1-kampen mot Manchester City, kan være på vei til Atlético Madrid. Men ifølge Daily Mirror er tyskeren klinkende klar på at han ønsker å bli i London-klubben.

Manchester United er desperate etter nye forsvarsspillere, og det ser nå ut til at Louis van Gaal må ut og bruke enda mer penger for å få den stallen han ønsker. Øverst på ønskelisten står Valencias Nicolás Otamendi. Men den spanske klubben har gjort det helt klart at de ikke selger for mindre enn 500 millioner kroner. Så får vi se om de rike onklene i Manchester kan skrape sammen nok til at van Gaal kan få shoppe litt til.

Men også Arsenal jakter forsterkninger i bakerste rekke, og Arsene Wenger skal ha sett seg ut Málaga-forsvarer Vitorino Antunes. London-klubben må ut med rundt 25 millioner kroner for spilleren.