Tilla (17) ga dommerne gåsehud på hele kroppen

Se opptredenen som ble hyllet av dommerkvartetten og se hvorfor deltakeren selv ble rørt da hun ankom kveldens innspilling.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dommer Esben «Dansken» Selvig var så ivrig at han måtte reise seg da han skulle forklarte hvor imponert han var av opptredenen til 17 år gamle Tilla Gaasø (17) i kveldens semifinale i «Idol».

– Folk må stemme på deg. Du er helt unik, du er deg selv og du er en musikant som leverer med hjertet ditt. Jeg får frysninger på hele kroppen! nærmest ropte han.

Kurt Nilsen var også mektig imponert. 

– Det krever så mye mot, det du gjør. Jeg koser meg, det var så fint, mente han.

Gunnar Greve Pettersen skammet seg på sin side over sitt første møte med 17-åringen da hun stilte til audition.

RØRTE DOMMERNE: Tilla Gaasø imponerte stort med sin opptreden i kveldens «Idol». Her er hun avbildet på scenen i pausen. Foto: Thomas Reisæter/TV 2
RØRTE DOMMERNE: Tilla Gaasø imponerte stort med sin opptreden i kveldens «Idol». Her er hun avbildet på scenen i pausen. Foto: Thomas Reisæter/TV 2

– Jeg må leve resten av mitt liv med å vite at jeg sa «nei» til deg på første audition. Dette var helt fantastisk, sa han.

Overveldet av tilbakemeldingene

Det er en nærmest målløs og lykkelig Tilla som møter TV 2 etter at hun har gått av scenen.

– Det var helt fantastisk å få de tilbakemeldingene og den responsen! Man glemmer litt hva som egentlig skjer, for jeg er så i det når jeg er på scenen. Men det var helt utrolig! Veldig deilig! smiler hun.

– Hvor mye betyr det å høre disse fantastiske tilbakemeldingene?

– Det betyr på én måte alt å høre det ... Nei, det var ... Jeg er helt overveldet!

– Kommer til å huske det resten av livet

17-åringen forteller at hun la nervene til side og rett og slett storkoste seg bak flygelet på scenen.

– Jeg hadde på forhånd gledet meg veldig til å synge, og så ble det bare enda bedre enn jeg trodde det skulle bli! Det var så gøy! Uansett hva som skjer videre er dette noe jeg kommer til å huske hele livet, stråler deltakeren.

Da hun deltok i talentprogrammets første runder, var ikke veien videre like betydningsfull som den er blitt.

– I starten var jeg litt sånn «jaja, går jeg videre, så gjør jeg det», men nå har jeg så sinnssykt lyst til å gå videre! Det er så sinnssykt gøy, og det blir bare morsommere og morsommere, røper tenåringen.

Begynte nesten å gråte da hun så heiagjengen

Med i salen har Tilla fått en diger heiagjeng som består av familie, venner og kjæresten.

– Jeg begynte nesten å gråte da jeg så alle som satt der og hadde med seg plakater, sier en rørt semifinalist.

En som dessverre ikke fikk vitnet den gåsehudfremkallende opptredenen, er Tillas mamma, som døde for rundt ett år siden. 17-åringen er overbevist om at mamma ville vært stolt.

– Jeg vet at mamma ville likt dette veldig godt. Hun var nemlig en større «Idol»-fan enn noen av oss! Hun syntes programmet var kjempemorsomt og hadde veldig lyst til at jeg skulle melde meg på, men da var jeg litt for ung. Men hun er i tankene veldig ofte, smiler sangeren.