PENGEBINGEN: Bildet til venstre viser Floyd Mayweather i senga, sammen med noen heftige seddelbunker. Bildet til høyre viser boksestjernen og en venninne på moteuken i Paris. Foto: Instagram.com/floydmayweather
PENGEBINGEN: Bildet til venstre viser Floyd Mayweather i senga, sammen med noen heftige seddelbunker. Bildet til høyre viser boksestjernen og en venninne på moteuken i Paris. Foto: Instagram.com/floydmayweather

Superstjernen har med pengebingen i bingen

Verdens best betalte idrettsutøver er ikke redd for å vise at han er stinn av gryn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter at han nylig slo Marcos Maidana og tok sin 47. proffseier på rad fikk Floyd Mayweather nok et solid innskudd på sin allerede velfylte bankkonto.

Boksestjernen er verdens best betalte idrettsutøver, og han er så definitivt ikke redd for å vise det.

Cash is king

Fredag la han ut et bilde av seg selv mens han ligger i senga og hører på musikk. Med seg i senga har han et lass med hundredollarsedler.

Det er ikke første gang han deler sin ekstravagante livsstil med sine følgere. Tidligere har han delt av video som viser hvordan hans kvinnelige bekjentskaper kaster penger rundt seg på en nattklubb i Las Vegas, og mot slutten av videoen henter en av dem frem en enorm seddelbunke som hun har liggende.

Juksereality

Men alt er ikke som det virker med Mayweather. Det kom frem da boksemyndighetene ville se på realityserien «All Access», som ble sendt før kampen mot Maidana.

– Jeg vil ikke bare selge en kamp. Jeg vil selge en livsstil, uttalte Mayweather før kampen.

Og han er først og fremst en selger, for det viser seg at det ikke var mye virkelighet i reality-serien som skulle promotere Maidana-kampen.

I serien er det en 31 minutter lang boksekamp uten pause, og det falt ikke i god jord. Da boksemyndighetene i Nevada ba om en forklaring, så hevdet Mayweather at det hele var regissert.

– Ikke ekte marihuana

Det samme gjelder marihuanaen hans kvinnelige venner røykte i serien.

– Det var ikke engang ekte marihuana. Det handler bare om underholdning, forklarte Mayweather ifølge foxsports.com.

Mayweather, som tidligere i år fikk i år lisens som promotor i Nevada, forteller at jukse-realityen ble skapt for å få flere til å kjøpe kampen mot Maidana på pay-per-view.

– Det er en ny generasjon, en ung generasjon. Vi tror på å gå utenfor boksingen og gjøre noe annerledes. Fordi vi gjorde noe nytt, så fikk vi bedre pay-per-view-tall denne gangen, sier Mayweather.

Så det er altså penger det handler om. Hvem skulle trodd at Floyd Mayweather brydde seg om det.