ENESTE KAMP: Her er David N'Gog i duell med Toulouses Dusan Veskovac i den eneste kampen han har spilt for Reims. Foto: Francois Nascimbeni/AFP
ENESTE KAMP: Her er David N'Gog i duell med Toulouses Dusan Veskovac i den eneste kampen han har spilt for Reims. Foto: Francois Nascimbeni/AFP

N'Gogs klubb avkrefter at han er savnet

Franske medier meldte at angriperen har vært savnet siden lørdag.

Franske mediersom storavisen L'Equipe, meldte fredag at klubbledelsen i Stade de Reims skal ha vært bekymret for nyervervelsen David N'Gog.

Det ble skrevet at den tidligere Liverpool-spissen ikke skal ha gitt lyd fra seg siden lørdag. Han skal ha pådratt seg et virus og måtte derfor melde forfall til helgens kamp borte mot Lorient.

Siden den gang har ingen hørt fra ham, og klubben har måttet gå til det skrittet at de oppsøkte hotellet han har bodd på siden overgangen til den franske klubben for tre uker siden. Der fant de ut at spilleren var borte, og siden har de forgjeves forsøkt å finne ham.

Men nå benkter Reimas at N'Gog er savnet. Etter at media omtalte saken la klubben ut en pressemelding på sine nettsider, der de benekter at angriperen har forsvunnet.

– Som forklart mot slutten av forrige uke, så er det et virus som hindrer David N'Gog i å trene, og dermed i å gjøre jobben sin. Vi minner alle om å respektere folk privatliv, og medisinsk konfidensialitet gjelder for fotballspillere som alle andre. Stade de Reims ønsker ham en god rekonvalesens og håper han blir frisk snarlig, skriver klubben.

Scoret i debuten - hans eneste kamp for klubben
N'Gog er mest kjent fra sin tid i England, der han ankom Liverpool som 19-åring i 2008, selv om han debuterte for PSG i fransk toppdivisjon så langt tilbake som i 2006. 

Karrieren i Liverpool skjøt aldri virkelig fart, men i løpet av tre sesonger fikk han totalt 94 kamper og scoret 19 mål for de røde fra Mersyside. I august 2011 ble han solgt til Bolton, der han spilte fram til slutten av overgangsvinduet i januar i år. Da hentet Swansea ham på en korttidskontrakt ut sesongen, men da denne gikk ut i mai ble den ikke fornyet.

Han ble i stedet Reims-spiller på overgangsvinduet siste dag da han skrev en toårskontrakt med Ligue 1-klubben og fikk sin debut og scoret mot Toulouse i femte serierunde 13. september.