Her er alle Premier Leaks-episodene

Husk at du kan påvirke hva som kommer med i vårt oppsummeringsprogram etter runden.

Det skjer mye interessant i en Premier League-runde og i en runde i engelsk fotball generelt.

Noe får man med seg, mens noe er det vanskelig å oppfatte mens den heidundrende fotballen pågår.

I TV 2s nettprogram Premier Leaks får du muligheten til å få et gjensyn med noen av høydepunktene fra den engelske fotballhelgen, noen av snakkisene og noen av de tingene du kanskje ikke fikk med deg i runden som var.

Takk til Youtube-brukeren Fifizlo som lot oss låne hans FIFA -rekonstruksjon av Diego Costas scoringer i program nummer sju i 2014, til Steve Welsh og nettstedet www.miniboro.com som lot oss bruke de nydelige tegningene i programmet 5. mars 2015 og til Cheeky Sport for de Gea-bildene 18. mai 2015.

Takk til Worcester City FC, som lot oss bruke bilder fra WCFC TV og deres Youtube-kanal i programmet 29. september 2015. Takk også til Touzani TV og deres Youtube-kanal for bidraget i programmet 27. oktober 2015.

Takk til Tottenham Hotspur FC og deres Spurs TV for at vi fikk bruke deler av deres Halloween-innslag fra deres Youtube-kanal i programmet 3. november 2015. Takk også til West Ham United FC og deres Youtube-kanal for tillatelse til å bruke Victor Moses' julescoring og Martin Samuelsen-utfordring i juleepsioden 22. desember 2015.

I juleprogrammet rettes det også en takk til BBC 5 Live 606 for tillatelse til å benytte klippet av Leicester-supporteren som begynte å gråte på direkten på deres radioprogram.

Programmet er også avhengig av din hjelp, og dersom du ser noe som du tror ingen andre fikk med seg så setter vi pris på alle tips!

Bruk #2premierleaks på Twitter og kom med dine tips til programlederne Kasper Wikestad (@TV2Wikestad) og Helge P. Kalleklev (@helgeprat).

I videovinduet øverst ser du den siste episoden av programmet, mens du i boksen under kan se alle de foregående.