JUBEL: Shinji Okazaki feirer scoring mot Borussia Dortmund med angrepskollega Jonas Hofmann. (AFP PHOTO / DANIEL ROLAND)
JUBEL: Shinji Okazaki feirer scoring mot Borussia Dortmund med angrepskollega Jonas Hofmann. (AFP PHOTO / DANIEL ROLAND)

Langoddsen: Dramatikk i Bundesliga

Kjetil Rekdal spår ny hjemmeseier til Dortmunds overmenn Mainz 05.

MAINZ 05 - HOFFENHEIM (BUNDESLIGA) H: 2,30 U: 3,15 B: 2,60
Her er to lag som fortsatt er ubeseiret i Bundesliga, begge med to seire og tre tap. Mainz 05 slo Borussia Dortmund sist hjemmekamp, og spilte uavgjort 2-2 i Frankfurt i helga. Hoffenheim spilte 3-3 mot Freiburg i helga. Nær halvparten av alle kampene i Bundesliga har endt uavgjort hittil, langt større andel enn forrige sesong. Forsvarsveteranen Noveski er fortsatt ute for Mainz sammen med viktige Wollscheid på midten. Die Hoffe vil savne Salihovic på midten, men begge disse lagene har vært gode så langt, og det er godt mulig dette blir nok en uavgjortkamp i Bundesliga.

 

TOURS - SOCHAUX (LIGUE 2) H: 2,10 U: 2,75 B: 2,95
Begge disse lagene ligger på nedre halvdel av Ligue 2, med ni poeng fra de første åtte kampene. Tours er 3-0-5 så langt, men Sochaux er 2-3-3. På tirsdag tapte Tours 1-2 for Nancy, men på fredag slo de Orleans 4-3 hjemme i en dramatisk kamp Orleans kom tilbake fra 0-3 til 3-3. Sochaux har hatt to hjemmekamper på rad som har endt med 2-0 over Nimes og 0-0 mot Brest. Souchaux scorer og slipper inn lang færre mål enn Tours, men Rekdal tror det blir Tours som tar sin andre strake hjemmeseier.