MÅLLØS i SYDEN: Lionel Messi og Barcelona klarte bare 0-0 mot Málaga. FOTO: SCANPIX
MÅLLØS i SYDEN: Lionel Messi og Barcelona klarte bare 0-0 mot Málaga. FOTO: SCANPIX

Første poengtap for Barcelona

Fikk bare med seg uavgjort i Málaga.

Barcelona måtte onsdag tåle sitt første poengtap i La Liga denne sesongen. Det ble bare 0-0 i bortekampen mot Málaga.

Lionel Messi og Neymar har begge glitret i sesongstarten, og Barcelona vant sine fire første seriekamper mot Luis Enrique. Onsdag slet det stjernespekkede gjestelaget med å skape noe på solkysten, og Málaga var nærmest scoring.

Den største sjansen hadde Luis Alberto med et frispark, men Claudio Bravo i Barcelona-målet greide å slå ballen i stolpen og ut. Dermed er serielederen fortsatt uten baklengsmål i serien, men offensivt kom den første ripen i lakken.

Messi hadde den beste sjansen, men han greide ikke å utnytte et godt innlegg fra Jordi Alba midt i første omgang. Mot slutten av kampen måtte argentineren ut etter å ha fått en smell i ansiktet.

– Uavgjort var rettferdig i dag. De forsvarte seg bra og gjorde det vanskelig for oss. Det var vanskelig å finne tid og rom i dag, sa Andrés Iniesta.

Erkerival Real Madrid har så langt i sesongen vært uvanlig sårbar bakover (9 baklengsmål), men balansert det med et offensivt fyrverkeri (18 mål). Dagen etter at Cristiano Ronaldo scoret fire mot Elche ble Messi og Neymar målløse. (©NTB)