FEILBEREGNET: «Idol»-semifinalist Melissa trodde hun var lenger unna scenekanten enn hun var. Det resulterte i en real smell. Foto: Roy Darvik/TV 2
FEILBEREGNET: «Idol»-semifinalist Melissa trodde hun var lenger unna scenekanten enn hun var. Det resulterte i en real smell. Foto: Roy Darvik/TV 2

Idol-Melissa smalt i scenen: – Trodde nesten jeg hadde brukket beinet

Det gikk ikke helt som det skulle for 18-åringen på kveldens prøver.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det gikk hardt for seg da Melissa Iskric Norrøne (18) skulle danse med de andre deltakerne og programleder Stian Blipp under prøvene før kveldens semifinale.

– Vi danset og jeg stod litt med ryggen til scenekanten, og så var det et øyeblikk hvor jeg ikke så meg for samtidig som jeg ikke var klar over hvor nærme kanten jeg var ... Jeg gikk rett ned! forteller deltakeren til TV 2 bare minutter før programmet begynner på TV.

– Det ene beinet havnet utenfor og jeg slo meg foran på leggen. Det var veldig vondt, jeg trodde nesten jeg hadde brukket beinet! fortsetter 18-åringen.

Fryktet at konkurransen var over

Heldigvis for semifinalisten, gikk smertene over. Hun fryktet i et lite øyeblikk at hennes tid i «Idol» var over.

– Jeg ble så lei meg! Jeg tenkte at det var over og ut for meg. «Nå er drømmen min over». Jeg kunne ha sunget, men jeg måtte ha sittet og det ødelegger hele sangen når jeg skal synge en Tina Turner-sang med mye kraft.

Nektet å dra til legevakta

Selv om produsenten mente at Melissa burde tatt turen til legevakta etter smellet, nektet tenåringen.

– Jeg ville ikke, for da ville jeg ikke fått blitt med på generalprøven. Og dette betyr så mye for meg. «Idol» betyr ekstremt mye. Jeg har til og med grått på TV før fordi det betyr så ekstremt mye for meg, smiler hun.

18-åringen forteller at smertene har avtatt siden scenenglippen, og tror hun uansett ville kjørt på selv om det var vondt.

– Når man har så lyst på noe, stopper det i alle fall ikke meg at jeg har litt vondt i foten. Jeg hadde generalprøve i sted med høyhælte sko, og jeg tenker ikke så mye over det når jeg står på scenen, for da er det så mye annet å tenke på. Og, hallo, det er to timer å vente. Hvis jeg går videre er ikke dette noen ting.

– Dessuten går det mye bedre og jeg har tatt tre paracet!