UENIGE: Ole Gunnar Solskjær er ikke blitt enig med Cardiff om sin sluttpakke. FOTO: SCANPIX
UENIGE: Ole Gunnar Solskjær er ikke blitt enig med Cardiff om sin sluttpakke. FOTO: SCANPIX

Solskjær snakker ikke før Cardiff-avtalen er i boks

Ole Gunnar Solskjærs sluttpakke drøyer med å bli sluttført.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ole Gunnar Solskjær og Cardiff er fortsatt ikke blitt enige om nordmannens sluttpakke etter at han fikk sparken som manager forrige uke.

Britiske medier meldte nylig at Solskjær ligger an til en fallskjerm på rundt 30 millioner kroner, men det er ingenting som tyder på at partene nærmer seg en enighet med det første.

Solskjær har vært stum som en østers etter exiten fra The Bluebirds. Det kommer han også til å være helt til sluttpakken er i boks. Det er nemlig kontraktfestet i Solskjærs avtale med klubben.

– Ole Gunnar har hatt lyst til å kommentere saken i pressen, men han overholder det som står i avtalen, og ødelegger ikke det som allerede er inngått, sier Solskjærs personlige rådgiver Jim Solbakken til VG.

Solskjær vil uansett utfall i sluttpakkeforhandlingene ha nok til salt i maten i tiden fremover. TV 2s oversikt viser at kristiansunderen har tjent over 300 millioner kroner på fotballen.

Cardiff har foreløpig ikke funnet en erstatter for Solskjær, og ledes for øyeblikket av duoen Danny Gabbidon og Scott Young.