Farmen-Bjørn Egil tror ikke på Hildes spesielle evner

Hilde blir provosert når Bjørn Egil konfronterer henne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Farmen-deltaker Hilde Ostad (43) er åpen om sine spesielle evner, og har tidligere sagt at hun liker å snakke med døde mennesker.

Flere av de andre deltakerne er både nysgjerrige og fascinert av dette, og benytter en rolig stund til å spørre Hilde om evnene hennes. 

Bjørn Egil Mogenstad (40) derimot, synes at dette er bare tull.

Se klipp du ikke får se på TV i videovinduet over.

– I motsetning til meg så tror Hilde at det finnes fryktelig mye mer mellom himmel og jord. Dette var jeg nødt til å realitetsorientere henne på, at her finnes det neppe noe mer. De følelsene hun fremkaller av ukjente krefter ligger vel tett opp til suggesjon, eller mentalt påvirkning av andre medier, sier Bjørn Egil.

– Jeg er skeptisk selv

Hele gjengen sitter samlet rundt bordet i hagen, og følger nøye med når Bjørn Egil ytrer sine meninger.

– Enten du tror på Gud, Allah, nisser eller troll, eller ikke tror på noe - så lenge du tror noe, så tror jeg det kan gjøre noe med deg følelsesmessig, sier Bjørn Egil bastant.

Hilde går i forsvar.

– Jeg er skeptisk selv, men mitt indre har kommet frem til at det er som å skru på en gammel radio der du stiller inn på ulike frekvenser. Jeg er veldig forsiktig med å si noe som helst, fordi det kan være veldig feil, svarer hun.

– Du har hørt uttrykket «at hjernen spiller deg et puss», fortsetter Bjørn Egil, som tydeligvis ikke lar seg overbevise.

– Personlig provosert

Hilde reagerer sterkt på at Bjørn Egil er så skeptisk, men hun lar seg ikke kue av kritikken.

– Når Bjørn var så skråsikker på at alt dette med ånder og annen eksistens bare er sprøyt, så følte jeg meg personlig provosert, for det er så langt unna min erfaring. Jeg kommer jo ikke til å endre mitt syn, og det kommer jeg til å stå for like sterkt, sier Hilde.

Farmen ser du på TV 2 mandag, onsdag og søndag.