Den nye iPhone 6 kan bli bøyd: Foto; THE CANADIAN PRESS/Hannah Yoon
Den nye iPhone 6 kan bli bøyd: Foto; THE CANADIAN PRESS/Hannah Yoon

Frustrerte brukere: iPhone 6 kan bøye seg i lommen

Flere brukere melder om bøyd iPhone.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Apple har solgt 10 millioner eksemplarer av den nye iPhone 6. Og mange i Norge har planene klare om å sikre seg en når telefonen lanseres i Norge 26. september..

Men nå viser det seg at det har dukket opp uventede problemer for den populære smarttelefonen. Den kan nemlig bli bøyd om du legger den i lommene foran på buksen. Det skrever CBS Pittsburg som siterer flere brukerrapporter, blant annet fra nettstedet MacRumors. 

Toppen kan bli bøyd

Det er toppen av telefonen som kan bli bøyd om den ligger lenge i lommen. Nå har bilder av bøyde iPhone 6 begynt å dukke opp på sosiale medier, og mange brukere melder om det samme problemet. 

iPhone 6 er nemlig tynnere enn sine forgjengere, og siden iPhone 4 er telefonen også blitt lengre. Det skaper problemer når man både går og sitter med telefonen i lommene. 

Problemer også med iPhone 5

Flere brukere melder også at iPhone 5 kan bli bøyd. Ifølge nettstedet cultomac.com ble det ikke gjort forbedringer i forhold til problemet med iPhone 6. Siden den er tynnere kan problemet med bøyning ha forverret seg på de nyeste modellene. 

En av salgsargumentene med iPhone 6 har vært at den skal være vanskelig å ødelegge, og at glasset er hardere enn noen gang. Men det spørs om skaperne ikke har tenkt på at telefonen kan bli bøyd.

Kan hjelpe med deksel

Noen brukere sier man kan unngå bøyd telefon ved ikke å sitte med den i lommen. Et deksel kan også gjøre susen. Apple har enn så lenge ikke kommentert ryktene.

CNN har midlertid gjort flere iherdige forsøk på å bøye en iPhone6 Plus, uten å klare å få det til.