Sjekk denne herlige kunstscoringen

Marseille-stjernen André Ayew med frekkis mot Reims.

Marseille innkasserte sin femte strake seier da Reims ble slått 5-0 på bortebane tirsdag. André-Pierre Gignac noterte to nye scoringer.

Gignac kunne koste på seg å misse et straffespark etter sju minutter. Han scoret likevel to ganger i første omgang, og André Ayew var også tomålsscorer da Marseille styrket grepet om førsteplassen i fransk 1. divisjon.

Ayews 4-0-scoring var av det svært kunstneriske slaget.

Se alle scoringene i videovinduet øverst (video med tillatelse fra Viasat)!

– Det er svært tilfredsstillende å vinne fem kamper på rad og gjøre det med stil, sa Gignac, som scoret to ganger også i 3-0-seieren over Rennes i helgen. Han er alene på scoringstoppen i Frankrike.

– Dette var en god dag, og nå kan vi glede oss til storkamp mot Saint-Étienne søndag. Vi vil fortsette den gode trenden.

Gignac fikk ikke plass i den franske VM-troppen som tapte knepent for Tyskland i kvartfinalen. Åtte mål på sju kamper i høst har fått flere til å lure på hva han kunne utrettet i Brasil.

Ayew satte også Marseille-fansen i godlune da han scoret med hælen. Gianelli Imbula tegnet seg også på scoringslisten da midtukerunden i Ligue 1 ble innledet. (©NTB)