Ronaldo lagde straffe - svarte med å score fire

Cristiano Ronaldo var skyld i Elches tidligere ledermål tirsdag. Han gjorde opp for seg med fire mål i Real Madrids 5-1-seier.

Video med tillatelse fra C More!

Portugiseren felte Pedro Mosquera etter et snaut kvarter, og Edu Albacar sendte straffesparket i mål bak debutanten Keylor Navas, som fikk tillit på bekostning av en i det siste ofte usikker Iker Casillas.

Real Madrid har vist seg sårbar bakover i starten av sesongen, men desto giftigere framover i de siste kampene. Etter 5-1 mot Basel i mesterligaen og 8-2 mot Deportivo La Coruña i serien den siste uken skulle trenden slå til igjen.

Gareth Bale brukte bare fem minutter på å utligne med hodet på innlegg fra James Rodríguez, og så startet Ronaldo sitt målshow.

Ledermålet i det 28. minutt scoret han på et svært billig straffespark. Marcelo burde vært straffet for filming da han lurte dommeren i en duell med Mosquera.

Fire minutter senere nikket Ronaldo inn 3-1 på innlegg fra Marcelo. Flere mål ble det ikke før i kampens siste ti minutter, men da ble Ronaldo felt av Mario Pasalic og fullførte sitt hattrick på straffe.

Men han var ikke ferdig med det. På overtid satte han inn sitt fjerde mål for kvelden. (©NTB)