PÅKLISTRET SMIL? Jason McAteer hevder Luis Suárez og Daniel Sturridge ikke kom overens utenfor banen. På banen hadde de imidlertid et gnistrende partnerskap.
PÅKLISTRET SMIL? Jason McAteer hevder Luis Suárez og Daniel Sturridge ikke kom overens utenfor banen. På banen hadde de imidlertid et gnistrende partnerskap.

– Sturridge og Suárez kom ikke overens 

Jason McAteer hevder Liverpools spissduo hadde et elsk-hat-forhold.

Se Liverpool - Middlesbrough direkte på TV 2 Premium og TV 2 Sumo kl 20.45

Daniel Sturridge og Luis Suárez hadde et gnistrende partnerskap på topp for Liverpool, og scoret tilsammen 55 mål da de skjøt Liverpool til andreplass forrige sesong.

– Kom ikke overens

Men skal man tro tidligere Liverpool-spiller Jason McAteer er ikke Sturridge akkurat lei seg for at Suárez dro til Barcelona.

– Jeg tror ikke de kom overens. Jeg tror ikke de gikk ut å spise middag sammen, for å si det sånn, sier McAteer til Daily Star.

– Elsk-hat-forhold

Barcelona punget ut rundt 750 millioner kroner for å hente Suárez, og dermed ble Liverpool-duoen splittet.

– De jobbet bra sammen som partnere, men det var et elsk-hat-forhold. Noen ganger ville den ene skyte i stedet for å sentre til den andre. Noen ganger var det motsatt, sier McAteer.

– De prøvde sannsynligvis å overgå hvernadre ved å score mer enn den andre, men det funket for Liverpool, fortsetter han.

Når Liverpool tar imot Middlesbrough til ligacupdyst tirsdag blir det uten en skadet Daniel Sturridge. Det er ventet at nykommer Ricki Lambert får sjansen på topp.

– Brendan Rodgers har en stor tropp, og han vil nok gi noen av de som har fått lite spilletid sjansen. Jeg forventer Rickie Lambert fra start, at Lazar Markovic får en kamp og at det blir mer spilletid på Adam Lallana,