HOCKEYXTRA: Hver torsdag fra og med 16. oktober kl. 18.00 vil TV 2 Sportskanalen og tv2sumo.no sende HockeyXtra som følger rundens fire kamper.
HOCKEYXTRA: Hver torsdag fra og med 16. oktober kl. 18.00 vil TV 2 Sportskanalen og tv2sumo.no sende HockeyXtra som følger rundens fire kamper.

Tidenes TV-satsing på GET-ligaen

Her er alt du trenger å vite om TV 2s satsing på GET-ligaen fra oktober. 

Fra og med 14. oktober relanserer TV 2 Sporten sin dekning av GET-ligaen i ishockey. Det er duket for mer TV-tid for norsk hockey enn noen gang tidligere!

Ukens hovedkamp tirsdager kl. 19.00

Hver tirsdag fra og med 14. oktober vil TV 2 Sportskanalen og tv2sumo.no sende ukens hovedkamp kl. 19.00. Sendestart er kl. 18.30. Programleder, ekspert, kommentator og ekspertkommentator er på plass for å gi deg ukens hovedkamp direkte* fra arena.

Trykk her for å se TV-kampene ut året! 

HockeyXtra torsdager kl. 18.00

Hver torsdag fra og med 16. oktober kl. 18.00 vil TV 2 Sportskanalen og tv2sumo.no sende HockeyXtra som følger rundens fire kamper. På plass i vårt hockeystudio i Oslo er programleder, to eksperter samt en aktuell gjest fra hockeymiljøet og/eller fra de ulike GET-liga-klubbene.

Hockeykveld torsdager kl. 21.40

Hver torsdag fra og med 16. oktober kl. 21.40 vil TV 2 Sportskanalen og tv2sumo.no sende Hockeykveld som oppsummerer torsdagens kamper. I tillegg vil vi oppsummere også øvrige kamper som er spilt den siste uken. Her vil det også være innslag fra blant annet internasjonal hockey og andre godsaker innenfor ishockeyens verden. De som har deltatt i studio fra HockeyXtra vil også delta i dette programmet. Dette programmet vil sendes i reprise på TV 2 Sportskanalen de påfølgende dagene. Programmet vil også ligge tilgjengelig på tv2sumo.no i etterkant.

Alle kamper live* på tv2sumo.no

Som tidligere vil alle kamper i GET-ligaen sendes live* på tv2sumo.no uansett hvilken dag kampene spilles.

Landskamper

TV 2 Sportskanalen og tv2sumo.no vil sende minimum fem landskamper denne sesongen. De tre første kommer i firenasjonersturneringen i Stavanger fra 6. til 8. november der Norge møter Danmark, Frankrike og Latvia.

* Det jobbes for tiden med å ferdigstille nettpunkt for direktesending i hallene til Kongsvinger og Manglerud. Vi forventer at utbedringene vil være klare i løpet av kort tid, og jobber mot at alle kamper skal sendes direkte så snarlig som mulig. Samtlige kamper vil bli tilgjengelig i opptak.