Charlotte Bøhler Wilhelmsen (26) gikk på fortauet ved Ring 2 i Oslo, på vei til barnehagen med sin halvannet år gamle datter i vogn, da hun ble påkjørt av en bil bakfra tirsdag 9. august. 

26-åringen døde momentant på stedet mens datteren kom unna den fatale ulykken med livet i behold.

Minnes

Mandag ble hun begravet i sin hjemkommune Ski, hvor en fullsatt sal i Rådhusteatret tok farvel. Over 400 venner, kolleger og familie hadde møtt opp for å minne småbarnsmoren.

Seremonien var humanistisk og svært personlig med mye musikk og et stort bildetilfang.

Bøhler Wilhelmsen gravlegges ved Ski middelalderkirke.

Dyp sorg

– Min flotte og vakre datter lever nå bare i hjertene våre, skrev Charlottes mor Lisbeth Bøhler på Facebook etter dødsfallet.

Charlotte jobbet som radiograf ved Oslo universitetssykehus. Ulykken skjedde bare noen hundre meter fra arbeidsplassen hennes.

MEDISINSK DONASJON: De oppmøtte kunne donere Penger til PET-senteret (Norsk medisinsk syklotronsenter AS) som driver avansert medisinsk forskning og diagnostikk. Foto: Goran Jorganovich
MEDISINSK DONASJON: De oppmøtte kunne donere Penger til PET-senteret (Norsk medisinsk syklotronsenter AS) som driver avansert medisinsk forskning og diagnostikk. Foto: Goran Jorganovich

TV 2 har fått familiens tillatelse til å publisere bilder av Charlotte Bøhler Wilhelmsen og hennes begravelse, samt deler av morens Facebook-oppdatering.

Kunne ikke reddes

En lege som tilfeldigvis kom forbi da ulykken skjedde, satte straks i gang gjenopplivingsforsøk. Også annet helsepersonell var raskt på plass, men livet sto ikke til å redde.

Det er ikke kjent hvorfor ulykkesbilen kjørte opp på fortauet og traff 26-åringen. Føreren er en kvinne i 50-årene. Politiet har ikke mistanke om at kvinnen var ruspåvirket. Kvinnen har blitt avhørt, men har ikke klart å komme med en forklaring på hvorfor bilen sporet av veien. Bilføreren er siktet etter veitrafikklovens paragraf 3.