TIL ARSENAL? Ryktene vil ha det til at Arsenal og Real Madrid er enige om en overgang for Sami Khedira i januar.
TIL ARSENAL? Ryktene vil ha det til at Arsenal og Real Madrid er enige om en overgang for Sami Khedira i januar.

Fotballryktene:
– Real Madrid-stjerne drar til Arsenal

Og Manchester United kan si opp Falcao-avtale.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nok en fotballhelg er over, og nye spørsmål og fortvilelser er dukket opp for både managere og supportere.

Det er lite som kan gjøres på kort sikt, men i januar kan det bli en ny kjøpefest.

Arsenal hadde en strålende helg. Ikke bare slo de Aston Villa 3-0, men ingen av de andre forventede topplagene tok tre poeng. Da skulle en kanskje tro at alt er fryd og gammen i The Gunners, og kjøpeplanene er lagt på is. Men det er ikke tilfellet. For Arsenal skal allerede ha fått et bud på 110 millioner kroner for Sami Khedira akseptert av Real Madrid. Det er alltid like troverdige Caught Offside som hevder dette.

Selv Arsene Wenger har innsett at han kan redde seg selv fra noen søvnløse netter på nyåret dersom han henter inn en ny midtstopper. Med Calum Chambers som eneste alternativ til Per Mertesacker og Laurent Koscielny, så skal Arsenal-forsvaret styre unna både skader og kort for å unngå krisestemning på Emirates Stadium. Nå hevder Daily Star at Wenger er klar for å hente sveitsiske Fabian Schär til London. 22-åringens kontrakt med Basel går ut til sommeren, og klubben er desperat etter å få litt penger for midtstopperen som senket Norge med to mål på Ullevaal i VM-kvalifiseringen for et drøyt år siden.

Med Danny Welbeck på scoringslisten mot Aston Villa, så har Wenger begynt å ta frem Thierry Henry-sammenligningene, og lite tyder derfor på at noen ny storspiss dukker opp i Nord-London i januar. Nå er Arsenal-manageren falt tilbake til gamle vaner, og kikker på unge, talentfulle angripere i hjemlandet Frankrike. Daily Mirror skriver at Wenger kan komme til å hente 21 år gamle Clinton N'Jie fra Lyon. Kameruneren har en utkjøpssum på bare åtte millioner kroner i kontrakten sin.

Det går opp og ned i fotballverden. Bare spør Simon Mignolet. I vår ble han hyllet som «verdens beste keeper» av Liverpool-fansen. Nå er han symbolet på de rødes svake sesongstart. Etter tapet for West Ham lørdag, kom ropene om en ny keeper. Og kanskje fansen blir bønnhørt? For ifølge Metro skal Liverpool være klar for å hente Joe Hart fra Manchester City. Den engelske landslagskeeperen har under to år igjen av kontrakten sin, men er fortsatt ikke tilbudt en ny kontrakt på Etihad Stadium.

Sesongstarten har vært trøstesløs for Fulham. Før helgen fikk den tyske jernmannen Felix Magath sparken som manager, uten at det så ut til å hjelpe i lørdagens kamp mot Blackburn. Men alt har ikke vært nattsvart på Craven Cottage.17 år gamle Patrick Roberts har vært et lite lysglimt i all elendigheten. Og kantspilleren kan fort bety 100 millioner kroner inn i klubbkassen i januar. For nå er både Manchester City og Manchester United interessert i å hente den unge engelskmannen. Og som alltid når det dukker opp talentfulle tenåringer, så lusker Wenger i buskene, skriver Daily Mirror.

Etter fem baklengsmål mot Leicester så skulle en tro at alt som kan krype og gå av forsvarsspillere ville bli koblet til Manchester United i dag. Men selv ryktesprederne ser ut til å ha akseptert at Louis van Gaal er fornøyd med forsvaret sitt og ikke er interessert i noen andre i de bakre rekker. Men litt rykter er det likevel som lekker ut fra Old Trafford. Manchester United skal ha fått seg en liten forsikring i den spinnville leieavtalen for Radamel Falcao. For dersom colombianeren slår opp igjen kneskaden sin, så står van Gaal fritt til å rive avtalen i to, og kan sende Falcao på første fly tilbake til Monaco, skriver Daily Express. Falcao kom tilbake etter en korsbåndskade på rekordtid.

Mens United er tilfreds med forsvaret sitt, er man ikke like fornøyd hos byrival City. For ifølge El Fichajes skal Manuel Pellegrini være klar for å hente Pepe fra Real Madrid. Den spanske storklubben skal være interessert i å selge portugiseren dersom de får i underkant av 200 millioner kroner for ham.

Harry Redknapp har gjort det til en vane å hente Peter Crouch til klubbene han er manager for. Fire ganger har han hentet den lange spissen, og i sommer gjorde han et forsøk på å hente ham igjen. Mark Hughes bekrefter overfor The Guardian at han satte foten ned og stoppet en overgang til Queens Park Rangers for Stoke-spissen.