ATTRAKTIV: Lous van Gaal ønsker å hente den nederlanske landslagsspilleren Kevin Strootman til Old Trafford, men det kan bli dyrt. (AP Photo/Antonio Calanni)
ATTRAKTIV: Lous van Gaal ønsker å hente den nederlanske landslagsspilleren Kevin Strootman til Old Trafford, men det kan bli dyrt. (AP Photo/Antonio Calanni)

Fotballryktene: – Roma krever gigantsum av Manchester United for Strootman

Mens Liverpool holder et øye med en bekymret Joe Hart. Få ryktene her!

Det har ikke stått på pengene for Manchester United i de siste månedene. Superstjerne etter superstjerne har kommet inn dørene på Old Trafford, og det ser ikke ut til at det stopper med det første. Ifølge Daily Mirror er Romas midtbanespiller Kevin Strootman på toppen av Manchester United-manager Louis van Gaals ønskeliste i januar. 24-åringen skal ønske seg til Manchester og har tilknyttet seg Robin van Persies agent i håp om å få på plass en overgang. Men det kan bli dyrt for Manchester United å sikre seg den sentrale midtbanespilleren. Roma skal ha satt en prislapp på Strootman på vanvittige 625 millioner kroner. Serie A-klubben har nok sett hva som har foregått på Old Trafford i sommer, og er lystne på å utnytte Manchester Uniteds situasjon til det fulle.

Samtidig spekulerer TuttomercatoWeb i at unggutten Adnan Januzaj kan forlate Old Trafford i januar. Belgieren kommer nok ikke til å få mye spilletid denne sesongen, og Serie A-klubbene Fiorentina og Juventus ønsker å hente 19-åringen på lån i det kommende overgangsvinudet. 

Før helgen var det nok mange Manchester United-supportere som sperret opp øynene da Louis van Gaal bekreftet at han kunne tenke seg Cristiano Ronaldo tilbake i Manchester United. Men nederlenderen var samtidig skeptisk til om Real Madrid vil selge verdens beste fotballspiller. Nå skriver Daily Mail at Manchester United ikke kommer til å sprenge banken for å hente Ronaldo «hjem». Avisen hevder grunnen er at Ronaldo forlenget med Real Madrid forrige sesong. Manchester United mener også at den samlede prisen for en spiller som fyller 30 år i februar, blir for høy.

Så til noe annet enn Manchester United. Ifølge Daily Mail frykter nemlig Joe Hart en exit fra Manchester City. Keeperne har ennå ikke fått tilbud om ny kontrakt, og han skal være bekymret etter at Vincent Kompany, Serigo Agüero og David Silva har sikret seg lukrative kontraktsforlengelser de siste ukene. Men Hart vil nok ikke slite med å finne seg en ny klubb. Liverpool skal være interessert i sisteskansen, som har i underkant av to år igjen av City-kontrakten.

Daily Star skriver at Liverpool fremdeles er interessert i å hente Victor Valdés til Anfield. Den tidligere Barcelona-keeperen står uten kontrakt og jobber seg for tiden tilbake i form etter en kneskade. 

James McCarthy har imponert for Everton etter overgangen fra Wigan i 2013. Manager Roberto Martínez er ikke overrasket over at det er interesse for midtbanespilleren, men sier til The Sun at McCarthys fremtid ligger i Everton.

Newcastle fikk seg en liten opptur med 2-2 mot Hull lørdag. Alan Pardew ønsker nok å lette litt av presset som er mot ham - kanskje West Hams Andy Carroll kan bli løsningen. Ifølge Daily Mirror skal Newcastle være interessert i å hente den høyreiste spissen tilbake til Newcastle. Carroll er for tiden ute av spill med en kneskade, en skade som gjorde at det ikke ble noe av en overgang til Newcastle i sommer. 

West Ham håper på sin side å hente Jermain Defoe i januar. Daily Mirror skriver at West Ham kan få tøff konkurranse fra QPR, som prøvde å signere Defoe i sommer.