LETTERE: Per Heimlys (42) dansepartner Therese Cleve (36) forteller at hun merker at dansetreningen har blitt lettere for Heimly etter at han har gått ned noen kilo. Foto: TV 2
LETTERE: Per Heimlys (42) dansepartner Therese Cleve (36) forteller at hun merker at dansetreningen har blitt lettere for Heimly etter at han har gått ned noen kilo. Foto: TV 2

Per Heimly raser ned i vekt: – Morsomt å kunne knyte skolissene igjen

«Skal vi danse»-deltakeren Per Heimly har gått ned 11 kilo i løpet av to måneders dansetrening. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fotografen Per Heimly (42) har imponert dommerne og seerne i denne sesongen av «Skal vi danse». 

Da han og hans dansepartner Therese Cleve (36) danset rumba i forrige uke, begynte tårene å renne hos dommer Gyda Bloch Thorsen.

11 kilo på to måneder

Da det ble klart at Heimly var en av deltakerne i årets «Skal vi danse», fortalte han at motivasjonen for å være med var å komme i bedre form

Nå kan Heimly fortelle at han har gått ned 11 kilo siden han startet øvingen til «Skal vi danse» for to måneder siden. 

– Det har vært et hardkjør med fire til fem timers øving hver dag, og det merkes på kroppen. Jeg har fått mer energi nå. Det gjør ting lettere, både når det kommer til jobben og dansen, sier Heimly til TV 2.

Men kjendisfotografen vil ikke gi seg helt ennå.

– Med 11 kilo er jeg halvveis til målet. Det blir artig å se om jeg kommer til å klare å gå ned 20 kilo, sier Heimly.

Dansepartneren merker forskjell

Heimlys dansepartner Therese Cleve forteller at hun merker at dansetreningen har blitt lettere for Heimly etter at han har gått ned noen kilo.

– Han har blitt lettere på foten, og han tar trinnene lettere. I tillegg har han mer bevegelse, sier Cleve.

– Jeg merker at jeg har blitt mykere. Det er morsomt å plutselig kunne knyte skolissene sine igjen. Det var et slit å gjøre det tidligere, sier Heimly.

På lørdag danset paret samba. Dommerne mente at teknikken ikke var helt på plass, og plasserte dem nest nederst på resultatlisten

– Dette har vært en intens uke, og sambaen er den mest fysisk krevende dansen til nå. Jeg føler at jeg må gi 100 prosent på treningen fremover, for å kunne henge med de andre, sier Heimly. 

Fam: – Har dessverre ikke mistet noen kilo

Det var Fam Irvoll (34) som måtte forlate lørdagens sending av «Skal vi danse». Da resultatet ble klart, uttrykte hun skuffelse over at hun ikke har gått ned i vekt.

– Jeg har dessverre ikke mistet noen kilo, men det har vært veldig gøy å være med, sa Irvoll umiddelbart etter resultatet ble lest opp.

– Jeg har ingen vekt, så jeg har ikke veid meg. Men jeg tror ikke at jeg har gått ned noen kilo i løpet av danseperioden, utdypte hun til TV 2.