Singh om hetsen fra Klanen: – De som ropte kan komme til Furuset der jeg er fra

VIF-fansen med hetset Harmeet Singh på Ullevaal. 

Vålerenga - Molde 0-2:

ULLEVAAL STADION (TV 2 Sporten): Det heter seg at den som ler sist, ler best. 

Det gjelder i høyeste grad for Harmeet Singh, som vendte tilbake til Ullevaal Stadion for første gangetter at han forlot Oslo-klubben i 2012. 

23-åringen hisset på seg sine gamle supportere da han ikke fikk et hjørnespark han mente å ha krav på. "Solgt seg som ei hore" runget over stadion, og etterpå ble Singh pepet på så fort han var i kontakt med ballen. 

Men etter 2-0-seieren - og 11 poengs forsprang på tabellen - tar ikke Molde-dirigenten de ufine tilropene spesielt tungt . 

– Jeg bryr meg ikke. De  kan komme til Furuset (bydel i Oslo, journ.anm.) der jeg er fra, så kan de rope så mye de vil hvis de har lyst til det. De kan møte vennene mine og gjøre det foran dem, sier Singh til TV 2 Sporten. 

Han kom til Vålerenga da han var 12 år gammel, og sier han fortsatt har følelser for klubben. Men avskjeden med klubben var likevel ikke den beste: Singh ønsket ikke å forlenge kontrakten med Vålerenga, som dermed satt igjen med vekslepenger da han dro til nederlandske Feyenoord. 

- De (supporterne) vet ikke hva som skjer bak lukkede dører. Du kan ikke alltid si så mye som fotballspiller. Men jeg har lagt det bak meg. Det eneste jeg tok med meg i bagasjen er tre poeng. De som slang med leppa kan kose seg med 0-2, sier Singh. 

Han innrømmer at han hadde tenkt mye på hvordan det ville bli å møte Vålerenga på Ullevaal, og at han var nervøs før kampen. 

Men Molde var overlegen i alle spillets faser fra første spark på ballen - og det ble en komfortabel kveld på jobben for serielederen, som før søndagens kamper har 11 poengs ledelse til Odd med seks matcher igjen å spille. 

Vålerenga er på sjetteplass, og Singh er glad for at gamleklubben har tatt noen steg i riktig retning denne sesongen. 

– De spiller bra angrepsfotball, og det er positivt at noen av de yngre spillerne, som Ghayas Zahid, får mye spilletid. Mine følelser for Vålerenga er fortsatt store, jeg har vært der siden jeg var 12 år, sier Singh.