PSG-spiller Adrien Rabiot (19) ser ut til å forsvinne fra stjernegalleriet til den franske hovedstadsklubben. AFP PHOTO
PSG-spiller Adrien Rabiot (19) ser ut til å forsvinne fra stjernegalleriet til den franske hovedstadsklubben. AFP PHOTO

Fotballryktene: – Arsenal vil hente PSG-talent

Mens Serie A-klubb kan snyte Liverpool for Jevhen Konopljanka. Få ryktene her!

Arsenal-manager Arsène Wenger er ikke fremmed for å hente franske spillere - ei heller franske stortalent. Og skal vi tro Daily Mirror kommer Wenger til å prøve å hente nettopp et fransk stortalent i det kommende overgangsvinduet. 19 år gamle Adrien Rabiot er på vei bort fra PSG og er ønsket av flere klubber rundt i Europa. Midtbanespillerens kontrakt går ut ved sesongslutt, men det voksende interessen kan gjøre sitt til at han forsvinner før sommeren 2015. Wenger skal ha forsøkt å hente Rabiot i sommer, uten å lykkes. PSG ønsker å forlenge med spilleren, mens Arsenal, Milan, Juventus og Chelsea er noen av klubbene som har Rabiot i kikkerten.

Arsenal jakter også en midtstopper - noe fansen har etterspurt i lang tid. Basel-stopper Fabian Schär skal være på radaren til Arsène Wenger, men konkurransen kan bli tøff. 22-åringen, som spilte VM for Sveits i sommer, er ønsket av blant andre Borussia Dortmund, og Inter. Schär har to år igjen av kontrakten med Basel og er verdsatt til 100 millioner kroner.

I januar 2014 sto Liverpool for en av overgangsvinduets store snakkiser. Jevhen Konopljanka skal mer eller mindre ha vært klar for Liverpool, men en avtale kom aldri på plass da Dnipro nektet å selge 24-åringen. Nå skal imidlertid den ukrainske klubben være villig til å gi slipp på kantspilleren. Det skriver Daily Mirror. Konopljankas kontrakt går ut etter sesongen og Dnirpo er villig til å selge ham i januar for å sitte igjen med en mindre overgangssum. Men det virker ikke som Konopljanka ender opp i Liverpool. Serie A-klubben Inter virker å være nærmest den ukrainske landslagsspillerens signatur.

Gareth Bale ble verdens dyreste fotballspiller da han gikk fra Tottenham til Real Madrid i fjor sommer. I et intervju med BT Sport sier waliseren at han håper Spurs-supporterne forstår valget han tok. Samtidig som han erklærer sin kjærlighet for klubben, innrømmer Bale at en retur til London ikke er utenkelig i fremtiden.

– Jeg elsker Spurs-supporterne. Man vet aldri, det kan være jeg kommer tilbake en dag, sier 25-åringen.

Søndag møtes Manchester City og Chelsea til storkamp på Etihad. I gigantmøtet vil Frank Lampard ikle seg en lyseblå drakt etter at han signert en lånekontrakt med City før sesongen. Få hadde nok sett for seg at Chelsea-legenden skulle spille for en av rivalene, men slik har det altså blitt. I forkant av kampen har Chelsea-manager José Mourinho sagt at Lampard fremdeles er ønsket tilbake til klubben i en eller annen rolle i fremtiden dersom han ønsker det.