Kamilla måtte tørke tårene etter «Idol»-kritikk

Dommerne mente 18-åringen valgte feil låt. Se opptredenen og døm selv!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I kveld fikk vi se at Kamilla Kletten (18) sang «Viva La Vida» av Coldplay i sesongens første  «Idol»-semifinale.

18-åringen forteller til TV 2 at det var en emosjonell affære.

– Jeg synes det var kjempegøy! Men jeg var veldig nervøs. VELDIG nervøs. Men det var gøy og jeg var fornøyd, selv om jeg ikke fikk de tilbakemeldingene jeg hadde håpet på. Så det var litt trist, sier hun.

Se Kamillas opptreden og reaksjonene etter i videoen ovenfor!

Lunkne dommere

I sendingen fikk TV-seerne vitne at deltakeren lot tårene renne etter at programmets fire dommere hadde gitt sin mening om opptredenen.

Kurt Nilsen var ikke helt overbevist. 

TØRKET TÅRENE: Tårene rant etter at Kamilla hadde sunget på «Idol»-scenen fredag kveld. Foto: Thomas Reisæter/TV 2
TØRKET TÅRENE: Tårene rant etter at Kamilla hadde sunget på «Idol»-scenen fredag kveld. Foto: Thomas Reisæter/TV 2

– Det var et rart låtvalg, synes jeg. Men du prøver å gjøre det beste ut av det. Jeg synes du starter veldig fint. Det er veldig inderlig og «to the point», men når det kommer mer musikk på, forsvinner stemmen din litt ut i det hele. Du blir litt usikker, og så faller det litt mot slutten. Hadde du tatt en annen låt, tror jeg at du hadde hatt en større sjanse. Men, «you never know», mente han.

Også unnar Greve Pettersen stusset over låtvalget.

–  Du begynner dritbra, og vi er i en fase av konkurransen hvor det ryker ut veldig mange deltakere hver kveld. Det er som om låtvalget blir en liten størrelse for stor for deg. Men vit én ting: Den utviklingen du har hatt i konkurransen og det du gjør her i dag, skal du være veldig stolt av, sa han.

Kamilla: – Ikke tilbakemeldingene jeg hadde håpet på

Kamilla innrømmer at hun hadde forventet seg litt andre tilbakemeldinger enn de hun fikk denne fredagen.

– For å være helt ærlig var det egentlig ikke det jeg hadde forventet. Alle her er så forskjellige, så jeg hadde egentlig håpet at de ville se at alle hadde sitt særpreg. Så det var ikke akkurat det jeg hadde håpet på, sier hun. 

– Det kom litt tårer, men jeg tror egentlig det hadde mye med at det var masse følelser der. Hele uka har vært veldig intens. Det har vært mye nerver, fortsetter 18-åringer.

– Jeg har gjort mitt beste!

Til tross for at dommerne var vanskelige å begeistre i kveld, synes Kamilla at det i bunn og grunn var en god opplevelse. 

– Det var helt uvirkelig å gå på scenen! Men nå er jeg ferdig, jeg har gjort mitt beste og da kan jeg egentlig ikke gjøre noe bedre. Så jeg er fornøyd!