LEI AV BENKEN: Isco er lei av benken i Real Madrid og kan komme til å flytte på seg i januar.
LEI AV BENKEN: Isco er lei av benken i Real Madrid og kan komme til å flytte på seg i januar.

Fotballryktene:
– Premier League-trio vil ha Real Madrid-stjerne

Og Wesley Sneijder er på vei til ny klubb.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Noen storklubber har handlet så mye i sommer at enkelte spillere er blitt til overs.

For skal du ha både dobbel og trippel dekning i hver posisjon, så skal det godt gjøres å holde alle fornøyd.

En som ikke er helt fornøyd med å se på fotballkamper er Real Madrids Isco. 22-åringen får kanskje det beste setet på hele Santiago Bernabeu. Han får sitte helt nede ved gressteppet, og temmelig midt på banen. Men likevel er det ikke godt nok for den spanske landslagsspilleren. For Isco vil ha spilletid, noe han ikke får veldig mye av etter at James Rodriguez og Toni Kroos kom til klubben. Som vanlig setter Daily Express Arsenal og Liverpool i forbindelse med en offensiv spiller som kan være tilgjengelig på overgangsmarkedet. Men i Manchester lurer Manuel Pellegrini. Manchester City-manageren var den som ga Isco muligheten i Malaga, og har et nært forhold til midtbanespilleren.

En annen midtbanespiller som har vært koblet til Liverpool er Dele Alli fra MK Dons. 18-åringen fikk det til å se ut som om det var han som spilte to divisjoner over sine motstandere da MK Dons sendte Manchester United ut av ligacupen tidligere i høst. Nå sier han ifølge The Telegraph at han har fått troen på at han er god nok for Premier League. Kanskje til og med for Bundesliga. For Bayern München har også lagt merke til midtbanespilleren.

Chelsea-manager Jose Mourinho har ikke lagt skjul på sin beundring for Real Madrids Raphael Varane, og han har hatt et håp om å hente franskmannen til England. Men det ble verken enklere eller billigere etter at 21-åringen torsdag signerte en ny seksårskontrakt med Real Madrid, skriver Daily Mail.

Da er nok Gianelli Imbula et mer oppnåelig mål. Midtbanespilleren er en av mange som er blitt omtalt som «den nye Vieira» i Frankrike, og har vært ønsket av både Arsenal og Chelsea tidligere. Begge klubbene var interessert i ham da han var i Guingamp, men 22-åringen valgte å bli i Frankrike og Marseille. Nå har Marseille åpnet for å selge ham i januar, skriver Daily Express. Da kan de to londonklubbene fort komme på banen igjen.

Middlesbrough-vingen Adam Reach er en populær kar for tiden. 21-åringen har herjet i Championship så langt denne sesongen, og en rekke Premier League-klubber har fått det med seg. Hull Daily Mail kan fortelle at Hull følger Reach nøye. Men dersom unggutten fortsetter å imponere, så blir det fort en tøff budrunde i januar. For Manchester City, Liverpool, West Ham, Stoke, Burnley, West Bromwich Albion, Queens Park Rangers og Leicester har alle sendt speidere for å kikke på ham.

Ettersom Wesley Sneijder er nederlandsk og fikk mye spilletid av Louis van Gaal i VM. Selvfølgelig er det da automatikk i at van Gaal vil ha ham til Manchester United. Og da er det jo helt krise for de røde djevlene at Juventus skal være kommet langt i forhandlingene om en overgang i januar for midtbanespilleren. TalkSPORT skriver at Sneijder ikke er spesielt fornøyd med tingenes tilstand i Galatasaray, og er veldig klar for en overgang til Juventus.

En som følger nøye med på hva som skjer i Newcastle er Hatem Ben Arfa. Newcastle-favoritten ble sendt på lån til Hull på Deadline Day. Men dersom Alan Pardew får sparken, er han klar for å rive i stykker avtalen med The Tigers og returnere til St. James' Park, skriver The Sun. Med Pardew borte, så kan det være en mulighet for at franskmannen kan få spille for Newcastle. Ikke bare ta i mot hyllesten fra fansen mens han varmer opp på sidelinjen.