OVERRASKER: Arsenal-manager Arsene Wenger overrasker når han røper hvem han mener er sitt beste kjøp. AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
OVERRASKER: Arsenal-manager Arsene Wenger overrasker når han røper hvem han mener er sitt beste kjøp. AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ

Du tror det ikke før du får se det:
Wenger avslører hvem som er hans beste kjøp

Og det er ikke Thierry Henry.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arsene Wenger overtok som Arsenal-manager i 1996. På sine 18 år i sjefsstolen har han hentet en rekke fantastiske spillere til klubben.

Thierry Henry ble hentet som en ineffektiv kantspiller, og ble forvandlet til en av verdens beste spisser. Franskmannen knuste alle scoringsrekorder i sine år i klubben.

Cesc Fabregas er en annen som Wenger har grunn til å være stolt av. Hentet som 15-åring fra Barcelonas akademi. Midtbanespilleren utviklet seg til en midtbanespiller av stort format, og var klubbkaptein før han dro hjem til Barcelona.

Kaptein ble også Robin van Persie. Også han ble hentet som tenåring, og ble en dominerende skikkelse i Premier League.

Andre spillere som har gjort det stort i Arsenal er Robert Pires, Sol Campbell, Patrick Vieira.

Men når Arsenal-sjefen skal trekke frem sitt beste kjøp, så er det ingen av disse.

– Jeg sier aldri hvem jeg mener er best, men jeg synes de beste kjøpene er signeringer som Lauren. Spillere du finner når ingen andre gjør det. Han var en høyre midtbanespiller, som jeg brukte som høyreback, og som var en del av «The Invincebles», sier han ifølge Daily Mail.

Selv om Wenger har hentet mange store spillere til Nord-London, så er det noen han har glippet på også. Og spesielt en spiller gir det ham en dårlig følelse å tenke på at slapp unna.

– Min største nedtur er at jeg var veldig nær ved å signere Cristiano Ronaldo. Ikke bare gikk vi glipp av ham, men han signerte for Manchester United også. Det gjør fortsatt vondt, innrømmer han.