MÅLSCORER: Erik Huseklepp scorer mot Strømsgodset.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
MÅLSCORER: Erik Huseklepp scorer mot Strømsgodset. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Rekdal tipper Brann-seier

Håndplukket Brann-Sandnes Ulf og to franske kamper fra Langoddsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

BRANN - SANDNES ULF (TIPPELIGAEN) H: 1,42 U: 4,20 B: 5,95
Brann er oppe på trygg plass i Tippeligaen og viste styrke sist med 4-1 over Godset på Marienlyst. Haugesund, Sogndal og Sandnes Ulf viser alle elendig form, og med seier her kan Brann omtrent sette spikeren i Ulf-kista. Ulf hadde fire uavgjort på rad før de tapte 0-2 for Sarpsborg på hjemmebane forrige helg. De har dermed åtte poeng opp til Brann før denne runden, og dersom de taper her er det definitivt kjørt. Brann får Azar Karadas tilbake til denne kampen, hans duellstyrke og lederegenskaper blir viktige å ha med for bergenserne.

 

CHAMOIS NIORT - VALENCIENNES (LIGUE 2) H: 1,80 U: 2,90 B: 3,70
Denne divisjonen ser ut til å bli like jevn som alltid. Seks kamper inn i sesongen skiller det fire poeng fra 20 til femteplass. Niort ligger midt på med syv poeng og 0 i målforskjell etter de tapte 0-1 for Dijon på bortebane sist. Niort er meget sterke hjemme og tapte bare to hjemmekamper forrige sesong. Valenciennes rykket ned fra Ligue 1 forrige sesong med hele 13 poeng opp til trygg plass. Nå ligger ligger de helt på bunnen av Ligue 2 med fem poeng og -6 i målforskjell. De spilte 1-1 mot Creteil hjemme sist, og vant 2-1 over Auxerre borte runden før. Valenciennes kommer neppe til å ligge sist til slutt, men Ligue 2 er meget jevn og vanskelig, og her skal de opp mot et meget hjemmesterkt lag.

 

TOURS - US ORLEANS (LIGUE 2) H: 1,95 U: 2,85 B: 3,20
Tours har seks poeng (2-0-4) på de første seks kampene og har tapt tre kamper på rad. Sist hjemmekamp tapte de 1-2 for topptippede Angers. Tours var forholdsvis sterke på hjemmebane i fjor. US Orleans rykket opp fra Championnat National forrige sesong og har vist god form med 11 poeng på de første seks kampene. De to siste kampene har endt uavgjort mot lag på nedre halvdel, og selv om det er tidlig i sesongen kan det kanskje se ut som om Orleans form er litt på hell. Det satser iallefall Rekdal på, som tipper hjemmeseier til Tours.