Idol-konkurrentene: – Dette blir som Rosenborg mot Brann!

Thomas og Stian kjemper om den siste plassen i Idol-semifinalene - og det er DU som bestemmer hvem som går videre.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vanligvis er det dommerne i Idol som sitter med makten og bestemmer som får bli med videre i programmet. Men fram til neste sending på fredag er det DU som bestemmer.

I forrige program klarte nemlig ikke dommerne å bli enige om hvem de ønsket videre av Stian Bosdal (30) og Thomas Løvseth (24) og har overlatt til TV 2s lesere å bestemme hvem av de to som får den siste plassen i de direktesendte semifinalene som starter på fredag.

HER KAN DU STEMME:

Vanskelig å holde på hemmeligheten

Ettersom opptakene ble gjort i sommer har de to gått rundt og holdt på hemmeligheten om at de to skulle konkurrere om den aller siste semifinaleplassen i Idol.

– Det har vært litt vanskelig. Du har tross alt kommet et hakk videre i konkurransen, uten at noen har visst om det, men jeg tror jeg har gjort en god jobb med å holde dette hemmelig, forteller Thomas til TV.

Rosenborg mot Brann

Selv om Thomas og Stian er konkurrenter har de blitt gode venner underveis, men i bakgrunnen ligger konkurranseinstinktet og lurer. Når trønderen og vestlendingen blir spurt om vinnersjansene kommer dette til syne.

– Dette blir som Rosenborg mot Brann og som vi vet er den rivaliseringen ytterst levende, forteller Stian til TV 2.

Bruker statistikken

Trønderen Thomas liker sammenlikningen ettersom han mener at statistikken taler sitt tydelige språk.

– Ja, hvis man ser på den statistikken så tror jeg kanskje at fordelen ligger hos trønderne, uten tvil, forklarer Thomas med glimtet i øyet.

Gå inn på linken over og gi din stemme til den du mener fortjener å gå videre.

Resultatet kan du se på «Idol» på fredag kl 20.00