Dundee-manager Paul Hartley kan erstatte Ole Gunnar Solskjær i Cardiff. Foto: Scanpix
Dundee-manager Paul Hartley kan erstatte Ole Gunnar Solskjær i Cardiff. Foto: Scanpix

Cardiff fikk nei fra mulig Solskjær-erstatter

Cardiff-eier Vincent Tan ville hente manager fra skotsk fotball.

Mens man venter på den endelige beskjeden om at Ole Gunnar Solskjær er ferdig som Cardiff-manager, spekuleres det i hvem som skal ta over jobben.

Torsdag morgen meldte Wales Online at Dundee-manager Paul Hartley var ønsket av klubbeier Vincent Tan. Klubben skal ha tatt kontakt med skotten.

Hartley (37) er tidligere landslagsspiller for Skottland og ledet Dundee til opprykk til øverste divisjon forrige sesong.

Men ved lunsjtider torsdag kom en melding på Dundees hjemmeside som slo fast at Hartley ikke har planer om å forlate klubben.

Fansen vil helst ha Tony Pulis (56), som har hatt suksess i Premier League med Stoke og deretter Crystal Palace. Han forlot Palace-jobben i sommer etter en krangel med styreformannen.

Paul Ince, Karl Robinson, Glenn Hoddle, Neil Lennon, David Platt og Craig Bellamy er også blant navn som nevnes som aktuelle til jobben.

Solskjær har bare klart å vinne fem av 25 kamper som manager for Cardiff. Han fikk tillit til tross for nedrykk og handlet en rekke spillere i sommer. Sesongstarten i Championship har vært ujevn. Cardiff er på 17. plass før helgens kamp mot Derby.

Sluttpakken Solskjær får med seg rapporteres å ligge på rundt 30 millioner kroner.