STJERNE: Zlatan Ibrahimovic har en tendens til å score når det gjelder. REUTERS/Benoit Tessier
STJERNE: Zlatan Ibrahimovic har en tendens til å score når det gjelder. REUTERS/Benoit Tessier

Rekdal tipper Champions League

Håndplukket en mesterligatrippel fra Langoddsen - spår seier til Bayern, Roma og PSG.

FC BAYERN - MAN. CITY (CHAMPIONS LEAGUE) H: 1,55 U: 3,85 B: 4,90

FC Bayern har skadeproblemer før dette oppgjøret. Arjen Robben og Franck Ribery er på vei tilbake, men Schweinsteiger, Alcantara og Rafinha er fortsatt ute. I tillegg ble Holger Badstuber skadet i helgas 2-0 seier over Stuttgart. Bayern har allikevel enorm bredde i stallen, og kan stille med stjerner som Mario Götze, Thomas Müller, Xabi Alonso og Robert Lewandowski - ikke akkurat smågutter. City vil savne nøkkelspiller Pablo Zabaleta, og trener Pellegrini må se kampen fra tribunen grunnet karantene. City er ingen smågutter de heller, men hjemme på Allianz-Arena er FC Bayern klare favoritter.

AS ROMA - CSKA MOSKVA (CHAMPIONS LEAGUE) H: 1,45 U: 3,85 B: 6,10

Roma har bare spilt to seriekamper hittil, men har vunnet begge med 2-0 over Fiorentina og 1-0 over Empoli. I lørdagens seier over Empoli valgte Roma-trener Garcia å hvile stjerner som Gervinho, Totti og Iturbe, og de ble reddet av et selvmål. CSKA vant 2-1 over bunnlaget Arsenal Tula på lørdag. Armélaget sliter med skader og karantener. Pontus Wernbloom, Alan Dzagoev, Rasmus Elm og Georgi Schennikov er alle ute for bortelaget. Roma var ekstremt sterke hjemme forrige sesong, og tapte bare en kamp - for Juventus i siste hjemmekamp.

AJAX - PARIS S-G (CHAMPIONS LEAGUE) H: 4,80 U: 3,60 B: 1,60

Ajax har slitt litt i starten av sesongen, og tapte nylig for både PSV Eindhoven og Groningen. På lørdag slo de tilbake med 2-1 over Heracles, men Heracles har tapt alle kampene denne sesongen og er neppe mye til målestokk. PSG har spilt uavgjort i alle tre bortekampene, men har vunnet de to hjemmekampene denne sesongen. Forrige hjemmeseier var hele 5-0 over Saint-Etienne, som forventes å være et topplag. Ibrahimovic og Cavani gikk målløse av banen i Rennes på lørdag, i en kamp Rennes ble reddet av et PSG-selvmål. Ajax er ikke i toppform, og selv om PSG har slitt litt på bortebane hittil er de klare favoritter her. De store kanonene stepper opp når mesterligahymnen spilles.