ALLSIDIG TYPE: Få ville trodd at Tim Wiese tidligere var en profesjonell fotballspiller om de så ham på gaten. Nå kan bodybuilderen bli å se i wrestling-sirkuset. Foto: Twitter, @jagsy10.
ALLSIDIG TYPE: Få ville trodd at Tim Wiese tidligere var en profesjonell fotballspiller om de så ham på gaten. Nå kan bodybuilderen bli å se i wrestling-sirkuset. Foto: Twitter, @jagsy10.

Kroppsbyggerkeeperen kan bli wrestler

– Jeg driter ikke på meg. Hvorfor skulle jeg si nei?

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

TV 2 har flere ganger omtalt den noe originale Tim Wiese, den tidligere tyske landslagsmålvakten som etter å ha blitt fristilt av Hoffenheim i vinter begynte med bodybuilding.

Som bildet over tilsier, har Wiese også lykkes med å bygge muskler, men 32-åringen sa senest forrige uke at han fortsatt var lysten på å gjenoppta fotballkarrièren.

Tilbudene har dog enn så lenge latt vente på seg, og nå skriver The Guardian at tyskeren fort kan ende opp som en profesjonell wrestler.

– Jeg har fått en offisiell forespørsel fra World Wrestling Entertainment (WWE). Den går ut på om jeg har lyst til å jobbe for dem som en wrestler. Jeg kommer til å høre på hva de har å si. Jeg driter ikke på meg. Hvorfor skulle jeg si nei med en gang? Wrestling er veldig populært, spesielt i USA. Jeg vil gå gjennom forespørselen med min agent neste uke, sier han til den tyske avisen Bild, skriver The Guardian. 

Wiese, som fikk seks landskamper for Tyskland og var med i landets VM-tropp i 2010, veier nå 117 kilo, og skal angivelig måtte trene i Florida i 12 måneder før han kan begynne i sin eventuelt nye jobb. 

Sa nei til Real Madrid
Hans gamle jobb som målvakt var over i januar, da han ble frigitt av den tyske klubben Hoffenheim. Dit gikk han i 2012, men tiden i Hoffenheim ble alt annet enn vellykket etter noen vonde første kamper og påfølgende skader.

Tidligere i sommer avslørte han at karrièren fort kunne ha forløpet seg annerledes. I 2012 skal han nemlig ha fått et tilbud fra Real Madrid om å bli deres andrekeeper, men valgte altså i stedet å bli kaptein i Hoffenheim. 

Mye tyder på at han angrer på det nå. Tiden i Hoffenheim beskriver han nemlig som en «skrekkhistorie».