Idol-Ingvar glemte sangteksten da det gjaldt som mest

– Alt jeg tenkte på var å komme meg inn i sporet igjen, sier Ingvar Olsen. Se opptredenen fra dommerutvelgelsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ingvar Olsen (24) fra Kvaløya imponerte «Idol»-dommerne enormt under auditionrunden i Tromsø. Han sang såpass bra at dommerne ønsket seg enda mer.

Under onsdagens dommerutvelgelseprogram må Ingvar imponere igjen for å komme videre til semifinalene som starter kommende fredag på TV 2, men det starter på verst mulig måte.

Til tross for iherdig øving, har Ingvar glemt teksten på låten «Safe & Sound» av Taylor Swift featuring The Civil Wars fra «The Hunger Games»-filmmusikken.

– Jeg måtte lære melodi og tekst på noen få dager, og jeg hadde full kontroll på teksten da vi samlet oss inne i lokalet. Men etter at en del andre deltakere hadde sunget, ble det da plutselig min tur. Jeg begynte å tenke på hva de første linjene var da jeg gikk på scenen, og da var det nesten gjort. Uti sangen glemte jeg noen strofer, men alt jeg tenkte på da var bare å komme meg inn i sporet igjen, sier han til TV 2.

Se opptredenen øverst i saken.

– Ekstra surt å glemme teksten

Dommernes ansiktsuttrykk tyder på at de får med seg at noe er galt, men Ingvar henter seg kjapt inn til tross for at han føler det ikke gikk optimalt.

– Siden jeg brukte så mye energi på å huske teksten og å gjennomføre, kjente jeg det gikk kraftig utover sceneopptredenen. Jeg tenkte at drømmen om å komme videre mest sannsynlig var over. Derfor kjentes det litt ekstra surt å glemme teksten, sier han.

«Idol»-dommerne Kurt Nilsen, Gunnar Greve, Tone Damli og Espen «Dansken» Selvig er som regel ordknappe under dommerutvelgelsen, og alt Ingvar får etter opptredenen er et takk fra «Dansken». Om Ingvar kommer videre eller ei, ser du i «Idol» på TV 2 onsdag klokken 20.00.