PRESSET: Fansen er ikke nådig etter Cardiff ga fra seg en 2-0 ledelse og tapte for Norwich.
Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix
PRESSET: Fansen er ikke nådig etter Cardiff ga fra seg en 2-0 ledelse og tapte for Norwich. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix

Rekdal tror på Solskjær og Cardiff

Rekdal tipper Cardiff reiser seg - sjekk bongen til fem ganger innsatsen!

CARDIFF - MIDDLESBROUGH (CHAMPIONSHIP) H: 2,20 U: 3,05 B: 2,80
Etter Cardiff ga fra seg en 2-0 ledelse over Norwich og tapte 2-4 på lørdag krever fler og fler Cardiff-supportere Solskjærs hode på et fat. Det er utrolig vanskelig å rykke opp fra Championship, og dersom man ikke er med fra start risikerer man å bli jagende etter hele sesongen. Seks kamper inn i sesongen ligger Cardiff på 15. plass, men med et par trepoengere kan de fortsatt klatre radig - serien har ikke satt seg helt enda. Middlesbrough ligger poenget foran Cardiff, og vant 2-1 over Huddersfield sist. Bruno Ecuele Manga kan debutere for Cardiff her, og Craig Noone er tilbake fra skade. Boro-keeper Dimi Konstantopoulos kan fortsette i mål etter han startet i seieren sist, på bekostning av Tomas Mejias.

IPSWICH - BRIGHTON (CHAMPIONSHIP) H: 2,35 U: 3,05 B: 2,60
Ipswich har hatt en litt trøblete sesong hittil, med tap for erkerival Norwich nylig. Men de to siste kampene har vært gode: Først 1-1 borte mot en av toppkandidatene Derby County, også 2-0 over overraskelseslaget Millwall. Den siste seiren kom på hjemmebane på lørdag, og det er en godfølelse de kan ta med seg videre her. Brighton ligger poenget bak Ipswich men har omvendt formutvikling. Etter flere seire klarte de bare 2-2 hjemme mot Charlton, før de tapte 2-3 for Brentford på lørdag. Ipswich kan stille med samme lag som vant 2-0 på lørdag, mens Brighton mangler midtbanespillerne March og Stephens.