VIL VEKK? Real Madrids tidligere mektige president, Ramon Calderon, hevder at Cristiano Ronaldo vil forlate Real Madrid. Foto: Scanpix/montasje
VIL VEKK? Real Madrids tidligere mektige president, Ramon Calderon, hevder at Cristiano Ronaldo vil forlate Real Madrid. Foto: Scanpix/montasje

– Rasende Ronaldo vil vekk fra Real Madrid

Real Madrids tidligere president, Ramon Calderon, hevder at Cristiano Ronaldo vil forlate Bernabeu.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Ramon Calderon var mannen som hentet Cristiano Ronaldo fra Manchester United for verdensrekordssummen 835 millioner kroner i 2009.

Nå hevder den tidligere Real Madrid-presidenten at den portugisiske verdensstjernen vil forlate den spanske storklubben.

Calderon sier at han har kjennskap til at Cristiano Ronaldo er rasende og misfornøyd etter at stjerner som Arjen Robben, Xabi Alonso, Gonzalo Higuain, Mesut Özil og Angel Di Maria er blitt solgt de siste årene.

– Ronaldo har fått nok
– Mitt inntrykk er at han fått nok av måten den nåværende presidenten, Florentino Perez, styrer klubben, fastslår Calderon i et videointervju med britiske TalkSPORT.

– Da han kom sammen med Robben, trodde Ronaldo at de største stjernene ville bli værende. Men Higuain ble solgt, og det likte han ikke. I fjor mente Ronaldo det var en feil at Mesut Özil ble solgt, og nå er han rasende over at Xabi Alonso og Angel di Maria ble solgt i sommer, påstår Calderon.

Real Madrid har startet sesongen dårlig i La Liga. Klubben har tapt to av sine tre første kamper, og Calderon mener å vite at Cristiano Ronaldo ønsker seg tilbake til Manchester United.

– Savner Old Trafford
– Da jeg signerte Ronaldo i 2009, sa han hele tiden at han var svært takknemlig for det Manchester United hadde gjort for ham, sier Real Madrids eks-president, og legger til:

– Ronaldo hadde en fantastisk tid i Manchester United. Det er en flott klubb, og Ronaldo likte alt rundt klubben, opplyser Calderon.

Cristiano Ronaldo har vært en eventyrlig suksess på Bernabeu etter rekordovergangen fra Manchester United.

29-åringen har scoret 179 mål på 166 kamper i La Liga, og stakk i januar av med den ettertraktede prisen FIFA Ballon d’Or – prisen som deles ut til verdens beste fotballspiller.

Har kritisert Perez
Ronaldo selv har tidligere rettet indirekte kritikk ved Real Madrid-president Florentino Pérez' overgangspolitikk.

– Jeg skal ikke si alt jeg tenker, men om jeg bestemte her så ville ting kanskje vært annerledes, sa en kryptisk Ronaldo etter salget av Di Maria til Manchester United.

– Hvis jeg hadde gjort det, ville jeg vært på hovedsiden i avisene i morgen. Det vil jeg ikke, la han til.